PicMonkey Collage
V zraku · buzz buzz

Nogomet in pivo sta že od nekdaj nerazdružljiva. Ali na tekmi ali na kavču – športni navdušenci se najraje odžejajo s steklenico najljubšega piva. Uragvajski oblikovalec Pablo Cánepa je ta odnos popeljal dalje ter svetovno znane nogometne ekipe predstavil kot blagovne znamke piva.

Pablo Cánepa je pri svojem ustvarjanju uporabil tipografijo in steklenice piva oblekel v logotipe in klubske barve, ki sovpadajo z dresi ter splošnim stilom določenega nogometnega kluba. Primeri vključujejo črno steklenico s subtilnim pridihom bele in rumene barve ter ukrivljeno linijo fonta, ki črkuje Juventus; modre, rdeče in rumene črte na nalepki, ki odražajo logotip aktualnih evropskih prvakov Barcelone, itd.

PREBERITE ŠE: 10 najlepših golov iz finalnih tekem Lige prvakov

V galeriji si oglejte steklenice piva, ki predstavljajo nogometne klube.

FC BarcelonaOdpri galerijo
Koristni nasveti za popotniško fotografijo Preprosti nasveti za popotniško fotografijo za bolj unikatne posnetke Če bi bili filmski režiserji arhitekti. Archidirector: če bi bili znani filmski režiserji arhitekti PicMonkey Collage Deset šokantno dragih umetnin, ki bi jih lahko naredili tudi otroci birtheffect Kaj resnično o nas pove naš rojstni dan? ·