V zraku · buzz buzz

Kaj žene olimpijske športnike do odličij? Neizmerna ljubezen do tistega, kar počnejo. V duhu pogosto požrtvovalnega in bolečega, a hkrati plodnega in sladkega, tako iz Rusije prinašamo minule najsrečnejše poljube. Topli prizori, ki spomnijo na resnično bistvo olimpijskih iger – miroljubno povezovanje skozi ljubezen do športa.

1. Oh, najlepše slovensko zlato!
Najprej ne moremo mimo naše prve zmagovalke na zimskih olimpijskih igrah, neverjetne Tine Maze. Zlato je proslavila s prav posebnim poljubom – snežnim tlem, ki so ji omogočila nepozabno smuko njene kariere.

2. Déjà vu
Predstavnika kanadske reprezentance, Marianne St-Gelais in Charles Hamelin sta podoživela nepozabni poljub iz minulih olimpijskih iger leta 2010, tokrat ob Hamelinovi zmagi v hitrostnem drsanju na 1.500 metrov.

3. Francoski poljub
Umetnostna drsalka Maé Bérénice Méité je takole namenila sladek poljub svojemu skritemu oboževalcu v občinstvu. Seveda s francosko manikuro v pravem pomenu.

4. Na prostem
Strastni poljub Aleksandra Bilodeaua in njegove zaročenke Sabrine Bizier po njegovem izjemnem nastopu v prostem slogu na Rosa Khutor.

5. Ljubezen vsem
Kirsten Moore-Towers pošiljajoč poljubček televizijskim gledalcem po zaključku kratkega programa umetnostnega drsanja v parih.

6. Ljubeča predanost
Neizmerno srečen ob svoji zmagi na 1.000 metrov, je nizozemski hitrostni drsalec Stefan Groothuis nemudoma pohitel v ljubeč objem svoje žene.

7. Grenkobno
Športniki se morajo znati soočiti tudi s porazi. Po vidno razočaranemu izrazu nad končnimi ocenami, je ameriška drsalka Ashley Wagner svojim oboževalcem le poslala poljubček.

8. Gospod in gospa Wende
Romantična Maylin in Daniel, poročena lansko poletje, sta si med svojimi nastopi umetnostnega drsanja v parih takole namenila trenutek pozornosti.

9. Poljub s srčkom
Povzetek srečnih občutkov ob osvojitvi najžlahtnejše medalje v biatlonu na 10 kilometrov je Belorusinja Darya Domracheva poslala kar s srčkom.

Kul koncept, ki združuje lično pločevinko in okusni Pinot Vino od zdaj na voljo tudi v pločevinkah TaiyoWatanabe-9253 Neverjetne skulpture iz starih rolk cover-zakaj-se-zaljubimo 8 nepričakovanih razlogov, zaradi katerih se zaljubimo London_Grammar_396 London Grammar nominiran za glasbeno nagrado Brit Award 2014 · · · · ·