Evapolar
V zraku · tehnologija · gadgeti

Vas je strah prihajajočih mesecev, ki prinašajo vročino, vaša pisarna pa se spremeni v kotlovnico? Ali pa letujete na odmaknjenem otoku v romantični hiški, ki je brez klimatske naprave? No, zdaj je strah odveč, saj se lahko hladite kar s prenosno klimatsko napravo.

Evapolar je 17 cm³ velika napravica, ki skrbi za vašo mikroklimo. Z evaporacijskim hlajenjem, ki lahko traja 4–6 ur, ustvarja prijetne temperature v vročih dneh, hkrati pa zrak tudi primerno vlaži ter ga s filtri čisti. Zadostuje za približno 4 kvadratne metre veliko površino, kar je približno velikost delovnega oz. spalnega prostora ali šotora. Najbolje deluje v suhih in vročih pogojih ter je zaradi povsem neškodljivih in razgradljivih materialov energetsko izjemno učinkovita. Kot večino tehnoloških napravic zdaj tudi Evapolar upravljate prek mobilne aplikacije, tako z iOS-a kot Androida.

Celotne hiše sicer ne boste ohladili, a če bo že delo za mizo ali spanje bistveno prijetnejše, se zaradi napravice Evapolar poletja lahko še bolj veselimo.

Galerija slik: Evapolar

Evapolar Odpri galerijo
beoplay-cover Brezžični zvočnik Beoplay P2 cover-yo ‘Nosečniški’ test za moške – preverite, kako dobre plavalce imate OtterBox Venture Hladilna skrinja OtterBox Venture – ”must have” za izletnike Elevation Lab BatteryPro Elevation lab Batterypro – prenosni polnilnik za uro Apple in iPhone