Ročna ura Bell & Ross BR-X1 Tourbillon Sapphire
V zraku · dizajn · Utrip mesta · moda

Bell & Ross je predstavil prestižno ročno uro iz safirja, materiala, od katerega je trdnejši le diamant. Običajno je iz safirja zgolj zaščitno steklo nad številčnico, Bell & Ross pa je iz safirja ročno uro BR-X1 Tourbillon Sapphire izdelal kar v celoti. Podobno uro je pred časom predstavil tudi Hublot (Big Bang Unico Sapphire).

Francoska znamka ročni ur Bell & Ross zadovolji še tako zahtevne ljubitelje ur in ne vidimo človeka, ki bi se lahko obregnil ob ročno uro Bell & Ross BR-X1 Tourbillon Sapphire. Ohišje le-te je v celoti izdelano iz safirja, oznake in kazalci pa so prevlečeni z rodijem.

PREBERITE ŠE: Hublot s prestižno ročno uro iz safirja

Gre za mehansko uro z mehanizmom tourbillon, posebnim vpetjem nemirke, ki izniči negativen vpliv gravitacije, s čimer pripomore k natančnosti urnega mehanizma. Izdelava je izjemno zapletena, kar vpliva na ceno in prestiž. Tako kot pri večini ročnih ur je tourbillion viden tudi skozi transparentno številčnico ure Bell & Ross BR-X1 Tourbillon Sapphire. Pogled na delujoči mehanizem tourbillon je vedno fascinanten, v tem primeru še toliko bolj. Ura je sestavljena iz devetih delov, izdelava pa izjemno zamudna. Tako kot ohišje je prosojen tudi gumijasti pašček, ki je ojačan s kevlarjem.

Galerija – Bell & Ross BR-X1 Tourbillon Sapphire:

Ročna ura Bell & Ross BR-X1 Tourbillon SapphireOdpri galerijo

Tipkovnica Audi Layer Tipkovnica Audi – je to najbolj elegantna tipkovnica vseh časov? vir: Shutterstock Pantone: ”Greenery” je barva leta 2017 Maske in čelade iz superg Freehand Profit: maske in čelade iz superg Instalacija iz 25 tisoč papirnatih rož Naredila je 25 tisoč papirnatih rož in ustvarila tole! ·