Lapo je biti samski
V zraku · buzz buzz

Večina misli, da je s tistimi, ki so samski, nekaj narobe. Biti v zvezi in biti zaljubljen je nekaj najlepšega, če ne najlepša stvar v življenju, vendar pa tudi samski ni biti slabo, čeprav samskost ostaja stigmatizirana. Imeti partnerja ima številne prednosti, tudi samski stan pa jih ima kar precej. Večina ga zavrača, ker se boji biti sama, a tisti, ki zna biti sam in se pri tem ne počuti osamljenega, v tem statusu lahko zelo uživa. Oglejte si, zakaj je okej biti samski.

Želite izvedeti, zakaj je okej biti samski? Samski stan prinaša kar nekaj ugodnosti. Imate več časa zase, lahko se prehranjujete neodgovorno, privarčujete, lahko po mili volji ponočujete, lahko gledate televizijo, kadar se vam zahoče, lažje vzdržujete telesno kondicijo, manj časa morate posvečati hišnim opravilom, ste bolj produktivni v službi, imate več časa za prijatelje … Tudi s strani družbe popušča pritisk s poroko in družino, ki sta se časovno precej zamaknili.

PREBERITE ŠE: 10 stvari, ki jih lahko narediš vsak dan, da boš pametnejši

Ne bomo trdili, da je bolje biti samski, ni pa s tem nič narobe. Zakaj, je podrobno razloženo v spodnjem videoposnetku.

Razlogi, zakaj je okej biti samski

Evolucija Naše telo je polno dokazov o evoluciji cover-wc WC – napisi, zaradi katerih boste dobili smejalne mišice 10 stvari, ki jih lahko narediš vsak dan, da postaneš pametnejši 10 stvari, ki jih lahko narediš vsak dan, da boš pametnejši Modna embalaža za testenine Najbolj modna embalaža za testenine na svetu