Predmeti, ki se ti pomagajo odločiti
V zraku · buzz buzz

Poznate koga, ki se nikoli ne zna odločiti? Ste sami večni cincar in pri vsaki stvari omahujete in ne veste, kaj točno bi storili/izbrali? Veliko ljudi se zateka k metu kovanca, a če vam ta metoda ni povšeči, imamo za vas na zalogi še kopico drugih stvari, ki bodo vašo usodo vzele v svoje roke in se odločile namesto vas.

Ne znate sprejeti odločitve? Vam met kovanca ne diši? Kaj če se namesto vas odločiti edinstvena kocka? Morda nihalo? Prirejena tarča za pikado?

PREBERITE ŠE: Domiselni in duhoviti pisarniški pripomočki

Če ste v dvomih, kaj storiti, lahko usodo prepustite različnim pripomočkom, ki vam jih predstavimo v nadaljevanju. Ne veste, ali bi jo zaupali njim? Ravno zato pa jih potrebujete! In življenje bo kar naenkrat precej lažje.

Rešitve za tiste, ki ne znajo sprejeti odločitve:

Nakup: nihalo

Nakup: seznam plusov in minusov

Nakup: obesek

Nakup: pikado tarča

Nakup: metanje obročkov

Nakup: stojalo za pisalo

Nakup: posoda za testenine

Nakup: aplikacija Pureple Closet Organizer Outfit Planner

Nakup: Prstan

Nakup: Obtežilnik za papir

Nakup: Kocka

Nakup: pisalo

Nakup: schrödingerjeva mačka

Vrata med realnostjo in navidezno resničnostjo Doors: vrata med stvarnostjo in virtualnostjo Mozaiki na mestu cestnih lukenj Luknje v cesti kot platno za čudovite mozaike static.bikini.com Kako očistiti slušalke, če jih uporabljate vsak dan MacBook Selfie Stick Selfi palica za MacBook: obsesija s selfiji dosegla novo dno