Kolo Vela
Utrip mesta · mobilno

Pri ameriškemu proizvajalcu koles Vela nam želijo olajšati vsakodnevno borbo z mestnim prevozom. Izdelali so namreč napredno električno kolo retro videza, ki so ga predstavili tudi na Kickstarterju.

Kolo velja za prvo osebno prevozno sredstvo in je bilo tu, še preden so razvili prvi prototip za avtomobil. Vendarle pa se avtomobilska industrija razvija veliko hitreje, kot se razvijata tehnologija in videz koles. Vela je proizvajalec koles, ki združuje oboje – retro videz in najnovejšo tehnologijo. Njihovo mestno električno kolo nudi uporabniku izjemno udobje in vrhunsko kakovost, saj ga odlikujejo širše gume, jeklen okvir, 370W litij-ionska baterija in LED sprednje luči. To pa še ni vse, saj kolo ponuja USB polnjenje, sodoben mehanizem, ki omogoča avtomatično prilagajanje napora poganjanja glede na zahteven teren in mehanizem, ki zazna krajo kolesa ter preko mobilne aplikacije sporoči njegovo lokacijo. Vela tehta 19 kilogramov in trenutno zbira sredstva na Kickstarterju.

Kolo VelaOdpri galerijo
Mercedes CLK GTR Roadster gre na avkcijo. Kot diamant redek Mercedes CLK GTR Roadster gre na dražbo Osveženi Mercedes-Benz razred G Mercedes-Benz razred G – legenda terena z osveženimi močmi v leto 2016 BMW Art Car kolekcija 40 let BMW Art Car kolekcije – ko BMW postane slikarsko platno Zagato Maserati Mostro Maserati Mostro – pošast iz Zagata ·