Reuters Instagram
V zraku · buzz buzz

Največja svetovna tiskovna agencija Reuters ima na Instagramu več kot 200 tisoč sledilcev, kar je impresiven podatek, a še bolj impresiven je njen fotoarhiv. S 600 fotografi, ki jo dnevno zalagajo s fotografijami z vsega sveta, to tudi ni presenečenje. Ob koncu leta so zato objavili seznam najpopularnejših fotografij, ki so jih njihovi fotografi ujeli in objavili na Instagramu leta 2015.

Instagram je zaslužen za verjetno najraznovrstnejši nabor fotografij na svetu, Reuters pa za to, da do nas prihajajo novice iz prav vseh kotičkov sveta in da je ta nabor fotografij ne le pester, ampak tudi kakovosten. Njihovi fotografi namreč Instagram vsak dan zalagajo s posnetki, ki izstopajo in posledično pritegnejo marsikatero oko. Ob koncu leta so tako objavili seznam svojih najpopularnejših fotografij z Instagrama.

PREBERITE ŠE: Fotografije, ki dokazujejo, da so imeli ljudje nekoč več stila

Najpopularnejše fotografije z Instagrama leta 2015:
20. mesto: Alexo Carmano in Coco, dvoletni poniOdpri galerijo

foto via snobswap.com (1) Najboljša novoletna zabava je doma! Eyescape Eyescape: poročne fotografije (dobesedno) skozi oči gostov Drsanje ne Bledu Nagradna igra: družinsko drsanje na Bledu PicMonkey Collage Philippa Rice: ljubezen se skriva v vsakdanjih stvareh · ·