Luksuzni tank Ripsaw EV2 za civiliste
Utrip mesta · mobilno

Pozabite na bunkerje, če pride do apokalipse raje denar investirajte v nakup pošastnega vozila na gosenicah Ripsaw EV2. In prečrtajte Arga iz Zvezdnih stez, to je namreč ultimativno vozilo za distopične čase, v katerem se vam ni treba bati zombijev. Pod luksuzni supertank za civiliste, da luksuzni in da, za civilisti, se je namreč podpisalo podjetje Howe and Howe Technologies, ki je specializirano za izdelavo ekstremnih vozil.

Ripsaw EV2 (kratica za Extreme Vehicle) je nebojno vozilo na gosenicah z močnim oklepom toda brez oborožitve, a zato ne deluje nič manj strašljivo. Ker je neoborožen, si ga lahko omislimo tudi navadni smrtniki, a le če si upamo krotiti 600 konjskih moči. Izdelan je na demitalizirani Ripsaw platformi narejeni posebej za rekreativne namene.

PREBERITE ŠE: Bi vozili tank? Drive a Tank ponuja vožnjo civilistom.

Civilni tank Ripsaw EV2 podjetje Howe and Howe Technologies so vsekakor mokre sanje za ekstremne navdušence nad drvenjem po brezpotjih. Gre za najhitrejše vozilo na dveh gosenicah s katerim lahko med drugim tudi ”driftate”. In čeprav se beseda tank in luksuz ne znajdeta prav pogosto skupaj, se dizelaš Ripsaw EV2 prav nič ne ozira na družbene norme in za surovo zunanjostjo skriva luksuzno dušo. Nič čudnega, da mu pravijo Mercedes razreda S med ”terenci”.

Luksuzni tank Ripsaw EV2 za civilisteOdpri galerijo
Novi BMW X1 - 2015 Novi BMW X1 = nekaj kar si boste po vsej verjetnosti želeli Nova Opel Astra - 2015 Nova Opel Astra [2015] – nepričakovano razkrita s prvimi fotografijami Lamborghini Aventador LP700-4 / Mansory Carbonado - Black Diamond Mansory Carbonado “Black Diamond” Kolo Vela Retro & napredno – Električno kolo Vela ·