Električna odeja Rumpl Puffe
Utrip mesta · dom

Električne ogrevane odeje niso nič novega, Rumpl Puffe pač. Je ravno tako električno ogrevana odeja, a v nasprotju s konkurenco ni vseskozi odvisna od električnega priključka. Ogreva se namreč s pomočjo prenosne baterije, ki lahko polni tudi vaše pametne naprave. Izdelana je za uporabo na prostem, zato je kot nalašč za vse popotnike, alpiniste in avanturiste.

Rumpl Puffe je najbolj napredna ogrevana odeja na svetu, izdelana za uporabo na prostem. Je vodoodporna, izredno praktična ter polnjena bodisi z živalskimi peresi ali sintetiko. Obe različici lahko perete v pralnem stroju.

Če odejo uporabljate doma, jo lahko priklopite tudi na električni priključek, sicer pa deluje na baterijo, ki lahko polni tudi vaš pametni telefon (za štiri polnjenja) oz. tablico, uporablja pa se tudi kot baterijska svetilka s tremi načini delovanja. Brez gretja je odeja dovolj topla, da vas ne bo zeblo niti pri sedmih stopinjah Celzija, z ogrevanjem pa vam bo toplo tudi pri -9. Na voljo so tri stopnje gretja. Pri najnižji baterija zdrži 10 ur, pri srednji šest, če greje ‘na polno’, pa štiri ure.

PREBERITE ŠE: Mini dron AirSelfie – leteči fotoaparat za selfije

Od leta 2014 je podjetje Go Rump izdelalo že dve različni odeji, a Rumpl Puffe je najboljša do zdaj. Za izdelavo so se povezali še z dvema ekipama Ravean (ogrevane jakne) in Power Practical (baterije), ki jima je Kickstarter tako kot odeji Rumpl Puffe prinesel uspeh. Na voljo sta dve velikosti, najcenejša različica odeje pa vas bo olajšala za 165 evrov.

Galerija – električna odeja Rumpl Puffe:

Električna odeja Rumpl PuffeOdpri galerijo

Vaze, ki izkoriščajo negativni prostor. Vaze s skrivnim sporočilom Frankfurter Brett BASIC Frankfurter Brett BASIC – precej več kot le kuhinjska deska Slovenski ročno izdelani božični okraski T fairytale T fairytale: slovenski božični okraski s sporočilom Hipsterske jaslice Hipsterske jaslice – če bi se Jezus rodil leta 2016 · ·