Bizarna številka: toliko spolnih partnerjev bi morali imeti v življenju
V zraku · odnosi

Če mislite, da je vaš partner iskreno povedal, koliko spolnih partnerjev je imel, se boste morali končno sprijazniti, da je resnica drugačna – ženska je gotovo povadila matematično operacijo odštevanje, medtem ko so moški spoznali svet seštevanja.

Moški in ženske niso iskreni, ko je govora o številu spolnih partnerjev. Spolna zgodovina je pomemben faktor, ki vpliva na odnos med partnerjema, predvsem zaradi varnosti in zaščite pred spolno prenosljivimi boleznimi, vendar nekateri ljudje nimajo poguma, da bi resnici pogledali v oči, zato se raje izpostavijo nevarnosti, da bi uničili življenje sebi in spolnem partnerju.

Da bi bolje razumeli spolne trende med moškimi in ženskami v različnih delih sveta, so na spletni strani Superdrug opravili raziskavo, ki je vključevala 2000 Evropejcev in Američanov, ki so iskreno govorili o svoji spolni zgodovini.

Raziskava je dokazala, da so moški nagnjeni k temu, da povečajo število spolnih partnerk, medtem ko ga ženske zmanjšajo. Sicer pa je 60 % moških in 70 % žensk trdilo, da so svojim partnerjem iskreno povedali, koliko spolnih partnerjev so imeli.

Sodelujoči so morali odgovoriti tudi na vprašanje, kolikšno število partnerjev bi morala oseba imeti v življenju. Po njegovem mnenju je oseba, ki je imela več kot 15 partnerjev, promiskuitetna. Oseba, ki je spala le z dvema osebama, je preveč konservativna.

Popolno število spolnih partnerjev je po mnenju obeh spolov 7. In toliko so jih v povpračju imeli tudi anketiranci. Kaj menite o tej številki?

Pravilo 2-2-2: takšna razmerja težko razpadejo Pravilo 2-2-2: takšna razmerja težko razpadejo Ne bosta obžalovala: naredita ENO stvar in vajin seks bo najboljši do zdaj Ne bosta obžalovala: naredita ENO stvar in vajin seks bo najboljši do zdaj Ljubezen ima 5 faz: redko kateri par pride do četrte Ljubezen ima 5 faz: redko kateri par pride do četrte Gaslighting je oblika zlorabe v gospodinjstvu, Gaslighting: oblika razmerja, ki ga nikomur ne privoščimo · ·