Nasveti za popolne poročne fotografije
Utrip mesta · moda · ženska moda

Vonj po pomladi s seboj prinaša čas porok, katerih organizacija je lahko zelo naporna stvar. Da vajina poroka mine v lahkotnem vzdušju in brez obžalovanj, smo pripravili nekaj nasvetov, kako pozirati za najlepše in najbolj romantične poročne fotografije.

Poroka in predvsem organizacija le-te je lahko dandanes zelo stresna stvar. Pot do popolne poroke je namreč polna izzivov in skrbi v želji, da bi vse skupaj le najbolje izpadlo. Ker pa spomini radi obledijo, je potrebno najlepši dan v življenju para ovekovečiti na poročnih fotografijah. Za čudovite spomine, ki trajajo, običajno poskrbijo profesionalni fotografi, ki poznajo vse trike poročne fotografije. V kolikor svojemu poročnemu fotografu vendarle nočeta slepo zaupati in želita svoj poročni album pregledovati brez obžalovanj, smo v galeriji zbrali nekaj priročnih nasvetov, kako pozirati, da bosta s fotografijami zares zadovoljna.

PREBERITE ŠE: Boemske poročne obleke: Inspiracija za bodoče “boho” neveste

Nasveti za popolne poročne fotografijeOdpri galerijo
cover-united-nude Re-Inventing Shoes – na novo izumljeni čevlji na Tednu oblikovanja v Milanu 2015 PicMonkey Collage 10 najmlajših supermodelov v zgodovini Takaokami je kolekcija nepremočljivih ženskih urbanih oblačil za dež. Takaokami – ženska urbana oblačila za dež #kickstarter Streetstyle na festivalu Coachella Najboljša streetstyle moda na festivalu Coachella 2015