Senčenje oči s pop-kulturnimi referencami
V zraku · buzz buzz

Možnosti za senčenje in poudarjanje oči je nešteto, a nobena ni tako domiselna kot senčenje izraelske umetnice Tal Peleg, znane tudi kot Scarlet Moon, ki je predel med očmi in obrvmi uporabila za slikarsko platno. S svojimi stvaritvami se je poklonila filmom, kot so Ledeno kraljestvo, Čarovnik iz Oza, Deadpool, Izžarevanje in Coraline, ter slavnim likom, kot so Mali princ in smeški.

Senčenje oči je resen ”biznis”, saj lahko naredi veliko razliko. Uporaba senčil je vsakodnevna ”igra”, ki jo igra večina žensk, Tal Peleg oz. Scarlet Moon pa se z njimi igra dobesedno. Njeno senčenje namreč bolj spominja na slikanje na platno kot pa ličenje.

PREBERITE ŠE: Cake: ličila lahko zdaj preizkušate kar na spletu

Njen make up resda ni za v službo, razen če niste animator na otroških zabavah, vsekakor pa bi z njim zažigali na stripovski konvenciji, kot je Comic Con.

Senčenje oči s pop-kulturnimi referencamiOdpri galerijo
Ljudje, ki so hoteli polniti svoj telefon za vsako ceno Ljudje, ki so želeli za vsako ceno polniti baterijo svojega telefona 3D umetnine Uttaporn Nimmalaikaew: 3D-slike na mrežasti tkanini Mladost Kako biti bolj srečen, ko si v dvajsetih letih? Severna Koreja Nezakonite fotografije iz Severne Koreje ·