cover-stol
Utrip mesta · dom

Če imate doma premalo prostora in bi radi udobno sedeli za mizo v kuhinji ali v dnevnem prostoru, je fotelj Stockholm odlična rešitev. Je sveža oblikovalska ideja študentke Karen Naalsund. Za razliko od večine foteljev je bil zasnovan tako, da zagotavlja udobno sedenje v pokončnem ali pol-ležečem položaju.

Stol je morda na prvi pogled videti preprost, vendar se ključ do popolne sprostitve skriva ob stranicah stola. Opremljen je s preprostim lesenim mehanizmom za prilagoditev naslonjala.

Masivno leseno ogrodje iz javorovega lesa daje fotelju potrebno oporo in stabilnost ter se po materialu ujema z lesenim mehaniznom, ki omogoča nastavitev naslonjala glede na potrebo in počutje. Oblikovalka Karen Naalsund vam tako prepušča odločitev, ali boste stol uporabili kot počivalnik ali v domači pisarni, morda jedilnici.

Stockholmski stol je bil nedavno del razstave Greenhouse exhibition na Stockholmskem pohištvenem sejmu, kjer so študentje iz Bergenske akademije za umetnost in dizajn predstavljali svoja dela.

Stol si oglejte v spodnji galeriji.

Odpri galerijo

cover-umbra Simpatični cedilnik za jagode Put-Baby-In-The-Corner-Lamp-Scharp-2 Dizajnerska lučka, ki jo boste želeli postaviti v kot Osupljiva origami vrata Revolucionarna origami vrata tumblr_mqj7kw9RRD1rkzm4vo1_1280 Zaspite pod zvezdami · · · · · · · ·