Foto: editions
Utrip mesta · moda

Dior je na Tednu visoke mode v Parizu predstavil jesensko kolekcijo za sodobne princese. Raf Simons je pri snovanju čudovitih toalet na pedestal postavil večno eleganco, zapeljivo ženstvenost in nežno romantiko.

Lahko bi si drznili trditi, da je Raf Simons tisti, ki skrbi, da termin “visoka moda” ohranja svoj status. Po ogledu modne revije jesen – zima 2014/2015, ki je s prefinjeno zgodbo jemala dih, smo mu namreč tudi mi zveneče zaploskali. Oblikovalec je predstavil elegantne kreacije iz prestižne beline, okrašene s prestižnimi cvetlicami, nežne svetlikajoče se rožnate in koketnih lesketajočih se resic . Toalete v klasičnemu Diorjevem slogu, bogati volneni plašči in enostavni enodelni kombinezoni so nas v času eklektičnega modnega dogajanja popeljali v svet feminilnega minimalizma.

Odpri galerijo

Foto: Terry Richardson Najboljših 5 modnih blogerk letošnjega leta Stradivarius Top 10 poletnih športnih čevljev Foto: Adidas Futuristična moška kolekcija športne obutve Rick Owens x adidas "On The Run Tour: Beyonce And Jay-Z" - Opening Night In Miami Gardens Beyonce in njene plesalke v znamki Diesel · · ·