fans-confusing-margot-robbie-with-jaime-pressly-5-5c792e6c1ebc0__700
Kulturni izbor · film

Obstaja cela vrsta zvezdnikov, ki so si precej podobni, a jih lahko kljub temu hitro razločimo. Ti dve slavni igralki pa ne ločijo niti največji oboževalci.

O kom govorimo? O Margot Robbie in Jaime Pressly. Obe sta blondinki, modrih oči in zelo podobnih linij obraza. Čeprav ju loči skoraj 20 let (Margot jih šteje 28, Jaime 41), je za navadne smrtnike razlika med njima minimalna. O tem priča tudi zanimivo dejstvo, da sta se igralki spoznali pred kratkim in, tako kot vsi ostali, bili presenečeni nad njuno neverjetno podobnostjo.


Naj vas spomnimo – Margot Robbie je za oskarja nominirana igralka, ki so jo proslavili filmi Volk z Wall Streeta, Odred odpisanih, Jaz, Tonya in Marija Škotska. Kmalu jo pričakujemo tudi v Tarantinovem filmu Bilo je nekoč v Hollywoodu. Jaime Pressly je z emmyjem nagrajena igralka, ki jo najbolje poznamo po vlogi v seriji Moje ime je Earl.

Kako zelo sta si igralki podobni, si oglejte v galeriji.

Margot Robbie in Jaime PresslyOdpri galerijo

MV5BMDgzZDkzNmYtMzNkOC00NDEzLTkwZjYtYjk3ZTIwN2M1N2E5XkEyXkFqcGdeQXVyODY1NDk1NjE@._V1_SX1416_CR0,0,1416,999_AL_ 5 filmov, ki si jih moraš letos obvezno ogledati tcdlost_ec004 Serije, ki ti lahko spremenijo življenje maxresdefault (1) Priljubljene serije, ki se bodo končale v 2019 14_wade-robson-meets-mj-first-time Premiera Odhod iz Neverlanda (Leaving Neverland) na HBO GO · · ·