mamice
V zraku · buzz buzz

Že od nekdaj vsi govorijo, da je materinstvo čarobno potovanje, ki ga spremljajo mavrice in metulji, a te mame so v objektiv ujele brutalno resnico o tem, kaj materinstvo v resnici je.

Zdi se, da so družbena omrežja in matere, ki dnevno objavljajo prekrasne fotografije otrok, še bolj prispevala k misli, kako lepo je biti mama.

Avtorica tega projekta je zapisala, da vsi govorijo o materinstvu v lepi luči, nihče pa ne govori o tem, da spanec postane neznanka, da obrišete več zadnjic, kot bi si mislili, da nimate več zasebnosti, niti ko se kopate, da vaša majica postane sredstvo za brisanje nosu in umazanih obrazov, da se naučite, kako narediti vse z eno roko, medtem ko nosite otroka v drugi … biti mama pomeni biti obdan z ljubeznijo, veseljem, odgovornostjo in nesebičnostjo.

S pomočjo avtoričinih prijateljic, ki so tudi mame, je nastal ta projekt, ki vas opominja, kako je materinstvo resnično videti.

Galerija – To je materinstvo: brutalno iskrene fotografije mamic

Ko ste mama, nikoli ne lulate sami.Odpri galerijo
James Harrison, "mož z zlato roko" “Mož z zlato roko” je s svojo krvjo rešil 2,4 milijona dojenčkov Kopalke z liki britanske kraljeve družine. Ali bi nosili te personalizirane kopalke z liki britanske kraljevske družine? Screen Shot 2018-05-15 at 10.13.02 copy To je najhitrejši test inteligence na svetu: kaj vidiš? suhyeon-choi-104926-unsplash Ta trik na telefonu vam bo pomagal ugotoviti, kdo so vaši “pravi prijatelji” · · · ·