To je najbolj nepričakovan trend barvanja las 2019, ki smo ga videli pri Lady Gagi.
Utrip mesta · moda

Novo leto, nova jaz – verjetno ste že razmišljali o tem že tolikokrat slišanem in izrečenem pregovoru, ki pri večini ljudi ostane le mrtva črka na papirju. Toda, če pogledate novo barvo las, ki jo ima Lady Gaga, bo dejansko vaša želja po spremembi postala resničnost – in letos se boste lotile prvo vaših las.

Pred kratkim smo pisali o stvareh, ki jih lahko naredi samo Lady Gaga – in ponovno nas je presenetila, tokrat z novo barvo las, ki bo očitno romala na seznam posebnih stvari, ki jim je le ona kos. Zima se je komaj uradno začela, a pri Gagi je očitno že pomlad.

Španski bezeg (jorgovan, majnica, navadna lipovka, siringa) še ni začel cveteti, lahko pa njegovo barvo občudujemo na Gaginih laseh – ta se je odločila za posebno hladno vijoličasto barvo, ki se proti konicam preliva v barvo ledene kocke in tako ustvari ombre učinek.

View this post on Instagram

fountain of kindness.

A post shared by @ christiancarino on

In kakšen je rezultat? Ta barva las nas spominja na prikupnega samoroga, ki se odlično ujema z resničnim svetom. In kako se vam zdi?

shutterstock_1186695619 8 načinov, kako lahko preverite, ali so oblačila, ki jih kupujete, dobro narejena ali so cenena Nohtom z vzorcem želvovine boš težko rekla ne! Nohtom z vzorcem želvovine boš težko rekla ne! pulover Grdi božični puloverji, ki jih nujno potrebuješ za letošnje praznike il_fullxfull.1294284180_3php Nogavice brez prstov: da boš lahko japonke nosil tudi pozimi · · · ·