Najbolj popularne blagovne znamke 2016
V zraku · buzz buzz

Vsako leto Kantar Worldpanel sestavi lestvico blagovnih znamk, po katerih smo kupci največ povpraševali. Raziskava Brand Footprint je zaobjela nakupovalne navade 74 odstotkov svetovne populacije in 15 tisoč znamk v 44 državah. To so najpopularnejše blagovne znamke 2016.

Katere so najpopularnejše blagovne znamke 2016? Verjetno tudi vi kupujete izdelke točno določene znamke, ko gre za hrano, kozmetiko, obleke ipd. Raziskovalno podjetje Kantar Worldpanel je sestavilo lestvico znamk, po katerih smo kupci najpogosteje posegali v letu 2016.

PREBERITE ŠE: Top 20: najdražja mesta za bivanje v letu 2016

Lestvica temelji na meritvi Consumer Reach Points, to je, koliko in kako pogosto gospodinjstva posegajo po določenih znamkah (poročilo velja za obdobje med 12. oktobrom 2014 in 11. oktobrom 2015).

Top 10 – blagovne znamke, ki smo jih kupci največkrat kupili v letu 2016:

10. mesto: DoveOdpri galerijo
Viski namesto denarja. Bo Češka namesto dežela piva po novem dežela ruma? BeFunky Collage Zvezdniki ob boku sester in bratov, za katere sploh nismo vedeli, da jih imajo Košarkarice Duka pokrivale napačno stran igrišča Branile so napačno stran košarkarskega igrišča Razlike med psi in mački Izrazi na obrazu živali pred in po tem, ko so jih lastniki pohvalili · · ·