Najdražja mesta za življenje 2017
V zraku · buzz buzz

Vas zanima, katero so najdražja mesta za življenje na svetu? Vsakoletna študija Annual Demographia International Housing Affordability Survey razkriva trenutno stanje na nepremičninskem trgu, ki vas bo naravnost šokiralo.

Če menite, da so zadnja leta cene na nepremičninskem trgu v Sloveniji poletele v nebo, potem še niste videli rezultatov trinajste študije Annual Demographia International Housing Affordability Survey, ki je analizirala stanje na trgu nepremičnin v devetih najdražjih državah sveta. Analitiki so sondirali stanje v 406 mestih v Avstraliji, Kanadi, na Irskem, v Hongkongu, na Japonskem, Novi Zelandiji, v Veliki Britaniji in Singapurju.

PREBERITE ŠE: Top 20: najdražja mesta za bivanje v letu 2016

Cenovno dostopnost nepremičnin so izračunali na podlagi povprečne cene nepremičnin in povprečnega dohodka gospodinjstva. Število mest, v katerih so cene nepremičnin poblaznele, je s 26 poskočilo na 29.

Galerija – najdražja mesta za življenje na svetu 2017:

10. Bournemouth & Dorset, Velika BritanijaOdpri galerijo

tatuji Tatuji, ki so jih navdihnile umetnine južnoameriških plemen triki Triki, ki jih oglaševalci uporabljajo za oglaševanje hrane skypixel 2016 SkyPixel 2016: najboljše fotografije z droni amelie-poulain-o-proposito-da-vida.html Zakaj je francoščina tako težka … in zabavna hkrati? · ·