shutterstock_1145267423
V zraku · buzz buzz

Zamenjali ste nešteto poz, na telefonu imate že 100 istih fotografij, a tiste ta prave ni na obzorju. Pa ste se že začeli dvomiti v svojo lepoto. Brez skrbi, niste edini, ki se bori z neposlušnim fotoaparatom. A, če vam bo v uteho, ni pomembna zgolj poza, temveč tudi barva oblačil, ki jih imate na sebi. Fotoaparat ljubi določene barve, druge pa prezira.

Doseči dober videz na fotografiji ni preprosto, a se tudi tega lahko naučite – to je spretnost, ki jo zvezde in modne blogerke obvladajo. Vendar ni vse v premikanju telesa, temveč tudi barvi kombinacije oblačil. Lee Eiseman, izvršna direktorica Pantone Color Institute in avtorica knjige The Complete Color Harmony, Pantone Edition, je spregovorila o vplivu barv na končno fotografijo.

Po njenih besedah naj bi bile temne barve  najboljša izbira, če boste stopili pred fotoaparat. Najbolje je, da nosite temne barve iz rdeče in modro-zelene družine barv. Rdeča, turkizna, modra, vijoličasta, temno zelena – vse te barve so zelo dobre, pred objektivom pa se bodo podale tudi siva, ki je, kot pravi Eiseman, boljša kot črna, in zemeljske barve, kot so rjava, živahna roza, koralna.

Vzorci in blede pastelne barve niso zaželene, saj pogosto ustvarijo učinek, da so oblačila ‘sprana’. Prav tako je po njenih besedah črno-bela kombinacija slaba zaradi prevelikega kontrasta.


Tako so videti partnerji najmlajših najbogatejših žensk na svetu Tako so videti partnerji najmlajših najbogatejših žensk na svetu Članek ‘129 načinov, kako dobiti moža’ iz leta 1958 dokazuje, kako so se spremenili časi Članek ‘129 načinov, kako dobiti moža’ iz leta 1958 dokazuje, kako so se časi spremenili Smešne naslovnice glasbenih albumov iz Jugoslavije Bizarne naslovnice glasbenih albumov iz Jugoslavije, ki so jih poslušali tvoji starši image 10+ stvari, ki jih morate narediti v mladosti, da ne boste kasneje obžalovali · · ·