V tem sta si podobna: lastnosti, ki ste jih podedovali po očetu
V zraku · buzz buzz

Ste kombinacija vašega očeta in matere, a določeni geni pač dominirajo. Če ima vaš oče dominantne lastnosti, jih boste verjetno nasledili tudi vi. Veseli ali ne, mati narava je tako določila.

Izpostavilo se je, da genetika ne vpliva zgolj na barvo oči in obliko telesa, temveč določa marsikatero drugo stvar. Če imate radi osebnost in videz svojega očeta ali ne, se pač morate sprijazniti s tem, da ste verjetno po njem podedovali določene lastnosti.

Lastnosti, ki naj bi jih podedovali po očetu:

Bolezni srca – moški naj bi nosili določen tip kromosoma, zaradi katerega naj bi trpeli za boleznimi srca. V določenih pogojih naj bi se ta lastnost prenesla na sinove.

Mentalne bolezni – otrok naj bi podedoval shizofrenijo in ADHD. Starejši, kot je moški, ko postane oče, večja naj bi bila nevarnost, da bolezen podeduje otrok.

Krivi zobje – očetje naj bi bili glavni krivci za krive zobe, obliko čeljusti in dlesni. Imeli naj bi tudi njihovo kakovost zob.

Neplodnost – nekateri znanstveniki trdijo, da je slaba kvaliteta sperme lahko genetski problem. Otrok, ki je spočet s procesom umetne oplodnje, naj bi imel težave s plodnostjo.

Spol – moški geni naj bi določali spol otroka. Napoved lahko naredite s pregledom družinskega debla.

Barva očiobrazne linije in barva oči naj bi bile pri otroku iste kot pri očetu.

Višinavišina otroka naj bi bila odvisna od očetove višine. Višji očetje imajo visoke otroke.

Kako naj bi se dedovala inteligentnost?

Inteligentnost naj se ne bi prenašala z očeta na sina. Če je oče genij, sin verjetno ne bo, temveč naj bi inteligentnost nasledila hči.

Hči naj bi nasledila polovico očetove pametiMoški otrok naj bi nasledil večino inteligentnosti od mame, ki jo je ona nasledila od svojega očeta.

Kakšen bo torej otrok?

Če želite narediti napoved, ali bo vaš sin genij, bodite pozorni torej na to, kakšen je oče vaše partnerke. Hči bo verjetno nasledila polovico očetove pameti, pa tudi polovico njegovih muh. Hči naj bi se obnašala kot mama, um bo imela očetov.

joelvalve-P1wPjbBoc5o-unsplash To so največji ljubimci v astrologiji in ni jih lahko imeti ob sebi! 12 nenavadnih avtomobilov Michaela Jacksona. 12 nenavadnih avtomobilov Michaela Jacksona Če misliš, da je tvoje življenje bedno, si preberi to. Če misliš, da je tvoje življenje bedno, si preberi to Ti absurdni primeri so dokaz, da boj med spoli obstaja. Ti absurdni primeri so dokaz, da boj med spoloma obstaja ·