Valentinovo: smešna razlika med našimi pričakovanji in resničnostjo
V zraku · buzz buzz

Valentinovo je v znamenju vrtnic, čokoladnih srčkov, ljubkih pisem in skrivnih oboževalcev… no, zdaj je čas, da se vrnemo v resničnost, ki je nekoliko drugačna.

Valentinovo je pred vrati, v srčku vas stiska, pričakovanja rastejo, a resničnost je verjetno nekoliko drugačna. Če tudi letos ne boste prejeli vrtnic in pisem ali spoznali skrivne oboževalce, si pač lahko vsaj privoščite čokoladne srčke.

Brez nerviranja in slabe volje, saj vse pride ob svojem času, do takrat pa se nasmejte tej razliki med našimi pričakovanji in resničnostjo na valentinovo.

VALENTINI

Pričakovanja:
Odpraviš se v šolo ali službo in na svoji polici v omarici ali delovnem prostoru najdeš rože, čokolade in številne druge dobrote od ljubljene osebe, s katero nato preživita cel dan skupaj. Če ste samski in ste dobili darilo od skrivnega oboževalca ali oboževalke, razmišljate o njegovi/njeni identiteti in ste cel dan v oblakih.

Resničnost:
Upate, da se bo vaša ljubljena oseba spomnila nas vas. Sploh ne veste, kako boste obeležili ta dan, zato tudi letos kupite generične sladkarije v obliki srčkov. Ideja o vrtnicah in pismih ostane le v vaši glavi. Če ste samski, preživite valentinovo tako kot vsak drug dan. Na vas se morda spomnijo prijatelji ali starši, ki vam kupijo medvedka.

IZJAVLJANJE LJUBEZNI

Pričakovanja:
Samski ste, a dolgo ste zaljubljeni v ‘najlepše bitje na svetu’. In ravno to bitje vam javno izjavi ljubezen, ker želi, da vsi vedo, da sta si usojena. Če ste zasedeni, se odpravita na večerjo, na kateri vas javno zaroči.

Resničnost:
Oseba, v katero ste zaljubljeni, sploh ne ve, da obstajate in ne doživite, da vam izjavi ljubezen. Tisti, ki ste zasedeni, ne želite izjavljati ljubezni, ker se držite načela, da moramo vsak dan ljubiti in sovražite ta skomercializiran praznik.

ZMENEK

Pričakovanja:
Vaša boljša polovica rezervira mizo v najboljši restavraciji. Na romantični večerji vam podari ravno tisto, kar ste si ogledovali pred meseci.

Resničnost:
Čakate do zadnjega trenutka, preden pripravite nekaj posebnega. Razmišljate, da kupite karto za kino, a sploh ne veste, kaj bosta gledala. Ostaneta doma, pripravita si domače kokice in zaspita na kavču.

SKRIVNI OBOŽEVALEC

Pričakovanja:
Oseba iz šole ali službe, ki je osvojil/-a vaše srce, vam izjavi ljubezen.

Resničnost:
Prejmete sporočilo z neznane številke in se sprašujete, od koga je. Cel dan o tem razmišljate, srečni ste in ne veste, kaj bi odgovorili. Ravno, ko ste želeli napisati nekaj lepega, ugotovite, da je sporočilo poslala stara znanka.

shutterstock_316382687 Sanjska služba: išče se oseba, ki bi potovala po svetu in prejemala mastno plačilo Ena britanska mati je poimenovala svojo dojenčico po znanem strupu. 8 absurdnih otroških imen, ki so jih zakonsko prepovedali Vroči prizori igralskih parov, ki so se za kamerami sovražili Vroči prizori igralskih parov, ki so se za kamerami sovražili Ko Kitajci začnajo kopirati: dokaz, da je njihov smisel za modo NOR Ko Kitajci začnajo kopirati: dokaz, da je njihov smisel za modo blazen ·