poroke
V zraku · buzz buzz

Če tudi vi kdaj med brskanjem po starih albumih naletite na svoje poročne fotografije ali pa poročne fotografije svojih staršev, vas v navalu nostalgičnih čustev kdaj gotovo popade tudi smeh, ko vidite poročne oprave, ki jih danes ne bi oblekel nihče več. Tudi nas je popadel, ko smo videli nekatere vintage poročne fotografije slavnih zvezdniških parov.

Natupirane frizure, kičaste obleke in hlače na zvonec. Takšne izgledajo fotografije nekaterih parov, ko so jim pred nekaj desetletji zvonili poročni zvonovi. Spet drugi pari pa na svojih poročnih fotografijah ne glede na obdobje in modo tistega časa izgledajo kot utelešena eleganca in prefinjenost. To velja tudi za zvezdniške pare. Poglejte si, kateri zvezdniki so na svoj veliki dan z izborom obleke brcnili v temo, kateri so videti kot iz škatlice in katere je zaljubljenost v njihovih očeh po poroki kar hitro minila ali pa so celo ugotovili (khm), da jim v resnici bolj ustreza partner istega spola.

PREBERITE ŠE: HobbyBuddies: Portreti nenavadnih skupinskih hobijev, za katere niste vedeli, da sploh obstajajo

Vintage fotografije slavnih zvezdniških parov si oglejte v naši fotogaleriji!

Wallis Simpson in Edward, Waleški princ, 1937Odpri galerijo
Foto: Crystal Gwyn Matt Reilly je z barvami “poskejtal” newyorško galerijo moderne umetnosti Mana Contemporary bear saves crow Pretresljiva zgodba o medvedu iz živalskega vrta in utapljajoči vrani, ki jo je s kamero ujela slovenska družina The Independence day - 2014-06-17_265478_outdoor-scenes.jpg Slovenski lovec na nevihte s fotografijo diaboličnega oblaka ujel prvo nagrado revije National Geographic Traveler cover2 Serija fotografij mladega para in njunega “novorojenčka” · · · ·