Vivo iQOO
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Vivo se je podal v igričarske vode in izdelal model telefona iQOO, ki bo vašo igričarsko izkušnjo popeljal na višjo raven – je dovolj, da rečemo, da ima najzmogljivejši procesor Snapdragon 855 in baterijo kapacitete 4000 mAh?

Če pametni telefon uporabljate za igranje mobilnih iger, potem veste, da potrebujete zmogljivo napravo. In zdaj boste lahko svojo igričarsko izkušnjo dvignili na višjo raven, saj je podjetje Vivo izdelalo pametni telefon iQOO, ki je opremljen s 6,14-palčnim (16,3 cm) zaslonom AMOLED polne HD razločljivosti in najzmogljivejšim Qualcommovim procesorjem Snapdragon 855.

6 ali 12 GB delovnega in 128 ali 256 GB običajnega pomnilnika zadostuje za odlično poganjanje še tako zahtevnih mobilnih iger. Da pa igričarska izkušnja ne bi bila kratkega daha, poskrbi baterija kapacitete 4000 mAh – ta podpira tudi hitro polnjenje, ki je sposobno napolniti baterijo do polovice v 15. minutah (celo baterijo pa v uri).

Tudi fotografsko je telefon na kakovostni ravni – zadaj ima tri kamere s tipali ločljivosti 13, 12 in 2 MP, dobre sebke pa bo naredila sprednja kamera s tipalom ločljivosti 12 MP.

Sistem telefona Vivo iQOO je narejen na osnovi Androida 9, razkošje pa tudi ne bo drago, saj bo prereačunano v evre stalo od 450 ali 650 evrov, odvisno od pomnilnika. Trenutno je telefon na voljo le na Kitajskem, Vivo pa načrtuje tudi prodajo drugod.

Wiko_MWC2019_View3 Pro_Glow-06_LD Pametna telefona Wiko View 3 Pro in View 3: izživeto življenje Samsung Galaxy Note 10 Pametni telefoni 2019: kaj nas čaka do konca leta? cover-pametni-telefoni-2019 Prihaja 5 pametnih telefonov, ki absolutno niso dolgočasni cover-racunalnik-telefon Dan, ko je tvoj pametni telefon nadomestil računalnik! ·