AN191120_NANUSHKA_ 005
Utrip mesta · moda · ženska moda

Ženska moda 2020 ne bi bila popolna, če ne bi vključevala tudi torbic, ki bodo moderne v 2020! Pa si poglejmo, kaj napovedujejo modni trendi za 2020.

Ženska moda za 2020 napoveduje čudovite (ali odbite) trende tudi na področju ženskih nepogrešljivih spremljevalka torbic! Kakšne torbice bodo moderne v letu 2020? Kaj pravijo modni trendi 2020 in modne piste znanih oblikovalcev? Pa poglejmo!

Ženska moda 2020: to so torbice, ki bodo moderne v letu 2020

Torbice, ki si jih oprtamo (“sling bags”)

Torbice “sling bags” so po navadi rezervirane za potovanja, s svojo navadno sivo barvo pa niso nič kaj privlačne. Vse do letos, ko so dobile eno odlično nadgradnjo! Letos jih bomo tako videli v vseh možnih oblikah, barvah in velikostih. Prepričani smo, da s takšno torbico v videzu krokodilje kože in s kakšnimi kovinskimi dodatki zagotovo ne boste zgrešile!

Torbice v obliki krosana (Le Croissant)

Zagotovo ena izmed bolj zaželenih torbic ta hip! Po svoji obliki spominjajo na krosan oz. rogljiček (od tukaj tudi ime), njihovo telo je debelejše, kompaktnejše, ročaj pa tanek. Letos bodo na voljo v najrazličnejših materialih in barvah!

Nagubane torbice “clutch”

Med “it” torbice leta 2020 spadajo tudi nagubane torice “clutch”, za ta trend pa lahko iskreno “krivimo” torbico Bottega Veneta Pouch, ki je obnorela Instagram!

Resnično mikro torbice

S tem trendom ste verjetno že seznanjeni, a v letu 2020 bodo torbice postale res mikro, še manjše, še manj praktične. Tako majhne, da vanje ne boste spravile niti telefona, kvečjemu kak čigumi ali bombon.

XXL-torbe

Kot nasprotje trendu mikro torbic bodo v letu 2020 moderne tudi ogromne torbice. Takšne, v katere bi brez težave spravile več tisoč mikro torbic. :)

Kombinacije usnja in platna

Morda ste ob tem trendu najprej pomislile na retro prtljago? No, za 2020 je pošteno nadgrajen, prihaja pa v različnih prefinjenih oblikah. Če jih boste kombinirale s suknjičem ali pa obleko, boste zadele v polno.

Naj se sveti

Torbica za nore zabave pač ne sme manjkati v omari. Letos so v trendu manjše, svetleče, glamurozne torbice, z resicami, pa tudi z dizajni, kjer eno torbico oziroma celoto sestavlja več manjših.

Torbice v videzu krokodilje kože

Tovrstne torbice bodo vedno dajale vtis prestiža, elegance, ne glede na njihovo ceno. In hvala bogu ostajajo v modi tudi letos, sicer pa smo mnenja, da so takšne torbice pravzaprav večne!

Kvačkane torbice

Kvačkana torbica je popolna sopotnica za vaš dopust ali pa za sprehod po mestu v poletnih dneh. Brez skrbi, da bi lahko nosile ta trend, vam res ni treba rezervirati počitnic!

Torbice v obliki vedra za na vrt

Manjše “bucket” torbice smo sicer lahko videli tudi lani, a letos so te postale večje in precej bolj strukturirane. Vanje boste lahko pospravile vse svoje orodje, ups, potrebščine.

Mrežaste torbice s športnim pridihom

Če želite k svojemu outfitu dodati nekaj uličnega pridiha, potem poskusite z mrežastimi torbicami z dodatki najlona in v neonskih odtenkih. S tem boste zagotovo izstopale.

Nenavadne torbice

V trendu bodo tudi torbice, ki si jih opasate okoli nadlakti, zapestja, mogoče obesite okoli vratu … Res je, da to ni za vsak dan, so pa odlične sopotnice, ko želite k svojemu stajlingu dodati “tisto nekaj”.

Torbice s kovinskim okvirjem za zapiranje

Se še spomnite babičinih torbic, ki so se zapirale s kovinskim okvirjem? No, te torbice bodo letos pravi hit, in to velik hit. Za modne piste pa so seveda dobile moderno preobleko.

Pikice

Seveda pa ne smejo manjkati niti torbice s pikicami, ki bodo v ženski modi 2020 že na splošno trend. Pikice bodo tako povsod! Ker pa gre za brezčasen potisk, boste lahko takšno torbico nosile več let!


6081a_03 H&M Studio SS20: lepota in moč svobode 13551fb7-2aac-4303-ae79-bb2f3061fe81-outdoorvoices1 Ženska športna moda 2020: kakšni so športni modni trendi 2020 in kaj bo moderno? summer2020_women_look08 Ženska moda 2020: ženski modni trendi za pomlad 2020 Helena Christensen x H&M Helena Christensen x H&M: kapsulna kolekcija, ki slavi cvetlice · · · ·