nagubani škornji
Utrip mesta · moda · ženska moda

V nasprotju s škornji v videzu nogavic (sock boot), ki so zaznamovali lansko jesen in zimo, nas letos čakajo povsem drugačni trendi. Poleg kavbojskih škornjev, ki so letos ponovno v modi, se letos na modno prizorišče vračajo nagubani škornji.

Nagubane škornje smo lahko videli na modnih pistah za jesen in zimo 2018 pri več zvenečih imenih v modnem svetu. Tako so svoje modele vanje obuli Sain Laurent, Stella McCartney, Isabel Marant in drugi.

Te škornje krasi širši in naguban zgornji del, zaradi česar so videti, kot da smo jih privlekle iz nekega preteklega časa, natančneje iz 80. let prejšnjega stoletja. In ti škornji niso rezervirani samo za mini krila, odlično se podajo tudi k midi krilom in karirastim oblekam. Najbolj zaželeni so prav tisti nagubani škornji, ki so v jesenskih barvah in v videzu brušenega usnja, medtem ko širša peta zagotavlja stabilnost. Modele na konico običajno spremlja daljša tanka peta, tovrstne modele pa je moč dobiti tudi v obliki gležnjarja (ti se najbolje prilegajo kavbojkam ali hlačam) ali pa v obliki škornjev do kolen.

Ženski čevlji 2018: 10 najlepših nagubanih škorjev za jesen in zimo

ZaraOdpri galerijo

Trend za jesenske nohte 2018 je veliko drznejši, kot bi pričakovali. Trend za jesenske nohte 2018 je veliko drznejši, kot bi pričakovali kavbojke jesen 2018 Ženska moda 2018: kakšne kavbojke bomo nosile to jesen? ženska moda 2018 jesen zima Ženska moda 2018: največji trendi za jesen/zimo 2018 kavbojski škornji Ženski čevlji 2018: kavbojski škornji so čevlji te jeseni · · · · ·