Vrtni počivalniki
Utrip mesta · dom

Ni ga boljšega od počitka na domačem vrtu! Če ste eden od tistih, ki se ležernosti radi predajate za hišo, potem potrebujete kakovosten in udoben počivalnik. Pobrskali smo po ponudbi in odbrali vrhunsko vrtno oz. zunanje pohištvo, ki omogoča udobno sproščanje v stilu in ki vam ga bodo drugi zavidali. Kot da ni dovolj že to, da imate vi vrt oz. teraso, oni pa ne!

V nadaljevanju si lahko ogledate čudovite primere vrtnega pohištva, namenjenega sproščanju, ki vam ga bodo drugi zagotovo zavidali. Ponudba zunanjega pohištva je pestra in bogata, prav zato se je včasih težko odločiti, kaj izbrati.

PREBERITE ŠE: Volo – vrtni gugalnik za dva

S temi počivalniki (viseče mreže, stoli, divani, baldahini …) bosta vaš vrt ali terasa dobila tisto, kar jima še manjka. Nekaj stila in popoln kotiček za sprostitev v poletni vročini.

Vrhunsko zunanje pohištvo za popoln počitek:

Divan UlmOdpri galerijo
Otroška postelja Bun Van Bun Van – postelja po navdihu legendarnega Bullija PicMonkey Collage Žar Grillo – nenavaden zložljivi žar Kopalnice na prostem Kopalnice na prostem, ki jih lahko uporabljamo poleti Kako odstraniti ličila s tkanine? Kako z oblačil odstraniti trdovratne madeže ličil · ·