Half&Half: ljubezen na daljavo preko umetnosti
V zraku · buzz buzz

Redkokatera zveza na daljavo je obsojena na uspeh. Vsaj tako lahko razumemo številne študije, ki so pokazale, da se partnerja prej ali slej razideta. Razmerje na daljavo je lahko namreč zelo frustrirajoče. In kaj storiti, ko tudi Skype ni več dovolj? Korejski par, ki je trenutno v takšni situaciji, je iznašel genialen način, da se povežeta drug z drugim, in sicer prek umetnosti (kolaža fotografij), in s tem uspešno kljubujeta ”črni statistiki”.

Tudi zveza na daljavo se lahko odlično obnese. Trik je, da je potrebnega le nekaj več truda, volje in načrtovanja. Dokaz je korejski par, ki mu to uspeva kljub 14-urni razliki. Danbi Shin, ki je trenutno v New York, in Seok Li, ki je v Seulu, namreč ohranjata svojo zvezo živo s fotografijami, ki ju med videoklicem posnameta istočasno in iz katerih potem ustvarjata kolaže.

PREBERITE ŠE: Darth Vader kot navaden smrtnik: dan v življenju Sith Lorda

Projekt sta naslovila ”Half&Half” in kot umetniški duo ShinLiArt odkrivata podobnosti med različnima življenjskima slogoma, ki ju narekujeta njuni trenutni lokaciji.

Half&Half: ljubezen na daljavo preko umetnostiOdpri galerijo
Alkohol in seks Smo zaradi alkohola res boljši v postelji? PicMonkey Collage Skulpture Vojne zvezd v obliki čelad Stormtrooperjev Žur prijatelji Prijatelji, s katerimi se lahko zabavaš Dan v življenju Darth Vaderja, če bi bil navaden smrtnik. Darth Vader kot navaden smrtnik: dan v življenju Sith Lorda ·