Čokoladni atelje Dobnik – Bonboniera Jesen za sladko jesensko razvajanje

Čokoladni atelje Dobnik, družinsko podjetje in čokoladnica z 20-letno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov, tudi to jesen ni pozabil na nas. Nova jesenska kolekcija pralinejev iz Čokoladnega ateljeja Dobnik, nas bo razvajala z okusi cimeta, mandljev, lešnika, pistacije ali pa morda porta. Jesen bo tako sladka, lepša in zabavnejša.

Čokoladni atelje Dobnik najdemo tako v Ljubljani, Mariboru, Celju in Žalcu, ustavimo pa se lahko tudi v njihovi spletni trgovini. V Žalcu je med drugim tudi delavnica, kjer družinsko podjetje že nekaj več kot 20 let ročno izdeluje čokoladne izdelke. Naravne in kakovostne sestavine, nič konzervansov ter uporaba prave čokolade pralineje in čokolade Čokoladnega ateljeja Dobnik ohranjajo avtentične in sveže.

PREBERITE ŠE: Čokoladni atelje Dobnik – sveža malinova mousse torta

Čokoladni atelje Dobnik - Bonboniera Jesen.
Čokoladni atelje Dobnik – Bonboniera Jesen.

Nova jesenska kolekcija pralinejev iz Čokoladnega ateljeja Dobnik, nas bo razvajala z okusi cimeta, mandljev, lešnika, pistacije ali pa morda porta.

Dodatne Informacije

Več informacij:
cokoladniatelje.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Recept: najboljša torta na svetu je pripravljena v 20 minutah – navdušila vas bo, ima samo šest sestavin!