fbpx

BMW Concept Link: pogled v prihodnost

Concept Link: BMW-jev vrhunski pogled v prihodnost

Oddelek BMW Motorrad je za nas pripravil nov motoristični koncept, ki nakazuje, da bo prihodnost pripadala drznim idejam. Concept Link predstavlja popolnoma električen motocikel, ki bo povsem na novo definiral vez med motoristom in njegovim dvokolesnikom.

S tako imenovano pametno jakno se bosta ujela na prvi dotik, saj bo motorist z gesto odpiral in zapiral prtljažni prostor, ki ga bo imel motocikel tam, kjer je do zdaj počivalo njegovo srce na notranje zgorevanje. Električni motor je po novem nameščen v zadnjem kolesu, baterije pa so našle svoje mesto na spodnjem delu motocikla. Slednje je pripomoglo k snovanju oblike, ki je nizka in dolga, s tem pa je sedenje na motorju zelo poenostavljeno. Klasični števci so se poslovili, namesto njih se podatki o hitrosti, navigaciji in stanju baterij projicirajo na vetrobransko steklo, vse ostale komande pa najdemo na krmilu in z njimi upravljamo na dotik. Concept Link se prav tako lahko poveže z vašim koledarjem in vam temu primerno izbere najboljšo pot do vašega naslednjega opravka. Da pa boste do tja prišli mirni in sproščeni, vam bo samodejno izbral primerno glasbeno podlago.

PREBERITE ŠE: BMW MOTORRAD VISION NEXT 100: MOTOCIKEL, KI ČELADO POŠILJA NA SMETIŠČE ZGODOVINE

Galerija slik: Concept Link: BMW-jev vrhunski pogled v prihodnost

Dodatne Informacije

Več informacij:
bmw.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!