fbpx

CringeMDb: katerih filmov ne glejte s starši

Filmi brez žgečkljivih prizorov: cringemdb.com

CringeMDb je spletna stran, ki nam pove, ali je želeni film primeren, da si ga ogledate s starši. Vsem se nam je namreč že zgodilo, da smo si film ogledali v družinskem krogu, a se je odločitev o izbiri kmalu izkazala za nerodno, saj so se v filmu pojavili žgečkljivi prizor. Da bi se izognili zadregi, pred ogledom na omenjeni strani vpišite naslov filma, in kaj takega vas ne bo več moglo presenetiti! Tako boste točno vedeli, katere filme smete in katerih ne smete gledati s starši.

Na videz povsem nedolžen film nas lahko hitro preseneti z žgečkljivimi prizori, in če tak film gledate s starši, bi se tedaj najraje pogreznili v zemljo, si želeli, da ne bi obstajali ali da bi zmanjkalo elektrike. Da bi kaj takega preprečili, najprej film ”pretipajte” na spletni strani CringeMDb (Cringe Movie Database), ki vam izda, ali je film primeren za družinsko druženje pred televizijo ali filmskim platnom ali ne.

PREBERITE ŠE: Ko si starši in otroci postavljajo nerodna vprašanja glede seksualnega življenja


Je zadnji film o Jamesu Bondu, Spectre, primeren za ogled s starši? Da. Pa Pobesneli Maks: Cesta besa? Tudi. Kaj pa Marsovec? To pa preverite sami!

Dodatne Informacije

Več informacij:
cringemdb.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.