fbpx

Crocs X NBA kolekcija prinaša revolucijo v ulično obutev: nad obutvijo navdušen tudi Luka Dončić

Foto: crocs

V svetu, kjer se šport in moda vse pogosteje prepletata, prihaja novo poglavje, ki obljublja, da bo preseglo vsa pričakovanja. Crocs, znan po svojem nekonvencionalnem pristopu k obutvi, se je združil z Nacionalno košarkarsko asociacijo (NBA), da bi skupaj ustvarila kolekcijo, ki je tako edinstvena kot ikonična. Z izdajo Crocs X NBA kolekcije, se futuristični videz in udobje združujeta v nepozabno modno izkušnjo, ki je namenjena pravim ljubiteljem košarke.

Začetek sodelovanja Crocs x NBA zaznamuje izdaja Echo natikačev, ki so oblikovani tako, da pritegnejo poglede. Odeta v barve, ki spominjajo na košarkarsko žogo, ta kolekcija ponosno nosi značilni NBA potisk, kar zagotavlja, da boste opaženi tako na tribunah kot na ulicah. Dve ekskluzivni Jibbitz priponki, košarkarski koš in žoga, dodajata še več osebnosti in zagotavljata, da bo vaša obutev govorila zgodbe vaših najljubših košarkarskih trenutkov.

Echo natikači niso le vizualno privlačni; so tudi izjemno praktični. Zasnovani so za navijače, ki želijo med gledanjem tekem doma ali v živo izkazati svojo strast, hkrati pa ne želijo žrtvovati udobja za stil. Ta kolekcija je dokaz, da se lahko športni navdih in ulični stil združita v harmonično celoto, ki odraža ljubezen do igre in individualni slog.

Material Croslite™ in vložki LiteRide™ poskrbijo, da so natikači izredno lahki in udobni za nošenje. To pomeni, da lahko cel dan razkazujete svojo ljubezen do NBA, ne da bi se morali odpovedati udobju, ki je značilno za znamko Crocs.

Crocs X NBA kolekcija je več kot le sodelovanje dveh blagovnih znamk; je simbol inovativnosti in strasti, ki združuje svetove mode in športa na način, kot ga še nismo videli. Z združevanjem udobja, stila in športnega duha, ta kolekcija ponuja priložnost, da izrazite svojo ljubezen do košarke, ne da bi pri tem žrtvovali svoj osebni stil. Bodite drzni, bodite drugačni in pustite, da vaši Crocs X NBA natikači govorijo o vaši strasti do igre. V tem duhu, obujte svoje nove natikače in korakajte po svetu z zaupanjem, da ste v koraku z najnovejšimi trendi, obenem pa ohranjate zvestobo igri, ki jo ljubite.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.