fbpx

The Crocs X NBA collection brings a revolution to street footwear: Luka Dončić is also impressed by the footwear

Photo: crocs

In a world where sports and fashion are increasingly intertwined, a new chapter is coming that promises to exceed all expectations. Known for its unconventional approach to footwear, Crocs has teamed up with the National Basketball Association (NBA) to co-create a collection that is as unique as it is iconic. With the release of the Crocs X NBA collection, a futuristic look and comfort combine to create an unforgettable fashion experience for true basketball fans.

Začetek sodelovanja Crocs x NBA zaznamuje izdaja Echo natikačev, ki so oblikovani tako, da pritegnejo poglede. Odeta v barve, ki spominjajo na košarkarsko žogo, ta kolekcija ponosno nosi značilni NBA potisk, kar zagotavlja, da boste opaženi tako na tribunah kot na ulicah. Dve ekskluzivni Jibbitz priponki, basketball hoop and ball, add even more personality and ensure that your footwear will tell the stories of your favorite basketball moments.

Echo flip flops aren't just visually appealing; they are also extremely practical. They are designed for fans who want to show their passion while watching matches at home or live, but who don't want to sacrifice comfort for style. This collection is proof that sports inspiration and street style can come together in a harmonious whole that reflects the love of the game and individual style.

Material Croslite™ in vložki LiteRide™ poskrbijo, da so natikači izredno lahki in udobni za nošenje. To pomeni, da lahko cel dan razkazujete svojo ljubezen do NBA, ne da bi se morali odpovedati udobju, ki je značilno za znamko Crocs.

Crocs X NBA kolekcija je več kot le sodelovanje dveh blagovnih znamk; je simbol inovativnosti in strasti, ki združuje svetove mode in športa na način, kot ga še nismo videli. Z združevanjem udobja, stila in športnega duha, ta kolekcija ponuja priložnost, da izrazite svojo ljubezen do košarke, ne da bi pri tem žrtvovali svoj osebni stil. Bodite drzni, bodite drugačni in pustite, da vaši Crocs X NBA natikači govorijo o vaši strasti do igre. V tem duhu, obujte svoje nove natikače in korakajte po svetu z zaupanjem, da ste v koraku z najnovejšimi trendi, obenem pa ohranjate zvestobo igri, ki jo ljubite.

With you since 2004

From 2004 we research urban trends and inform our community of followers daily about the latest in lifestyle, travel, style and products that inspire with passion. From 2023, we offer content in major global languages.