Danes, 21. decembra, naj bi bil konec sveta: 5+ stvari, ki jih moraš narediti preden se vse konča

Ker se majevska apokalipsa bliskovito približuje, je zdaj čas, da začnete delati stvari, ki ste si jih vedno želeli. Če ste torej kdaj želeli ostati na zasebnem otoku, kockati s svojimi prihranki ali si privoščiti najboljši obrok na Zemlji, imate za to en dan časa. Da bi se lažje odločili, kako preživeti 21. december, dan, ko naj bi se končal svet, smo sestavili seznam nekaterih izkušenj, ki jih morate doživeti pred bližajočo se apokalipso.

Malo za šalo, malo zares. Danes naj bi se končal svet. Spet. Tako vsaj trdijo teoretiki zarot, ki pravijo, da so se Maji, ki so napovedali konec sveta 21. decembra 2012, zmotili, in da bi se naj ta končal danes, 21. decembra 2020. Zemlja naj bi tako vstopila v novo obdobje oziroma Sončev maksimum, ko bo v interakciji z veliko črno luknjo, kar bo povzročilo trk s planetom Nibiru.

Kaj se bo v resnici zgodilo? Velika konjunkcija planetov!

Kmalu bomo priča redki planetarni uskladitvi, ki je ni bilo videti 800 let. Astronomi z besedo konjunkcija opisujejo srečanja planetov in drugih predmetov na nebu. Z izrazom velika konjunkcija opisujejo srečanje dveh največjih planetov v našem osončju, mogočnega Jupitra in veličastnega Saturna. Naslednja velika konjunkcija Jupitra in Saturna bo prav danes, 21. decembra 2020. Ta datum je po naključju tudi datum decembrskega solsticija. To bo prva konjunkcija Jupiter-Saturn po letu 2000, in najbližje srečanje Jupitra in Saturna po letu 1623, le 14 let po tem, ko je Galileo naredil svoj prvi teleskop. Najbližje bosta Jupiter in Saturn oddaljena le 0,1 stopinje, kar je petina premera polne lune.

Tako tesne konjunkcije Jupitra in Saturna ne bo vse do 15. marca 2080! Zato se nocoj ozrite v nebo in si oglejte ta redek pojav, ki bo viden do konca 2020!

Če pa se svet resnično konča, pa imamo za vas nekaj predlogov, kaj lahko danes počnete!

1. Slecite se, zelo se bo ogrelo. Če se svet konča danes konca in sonce razširi, ko porabi zadnji del vodika, se bo zelo ogrelo. Oblačila bodo samo še bolj pripomogla k vročini. Bolje je, da se potem scenariju slečemo ali pa gremo na drug planet, podoben Zemlji. Predstavljajte si, da ste to storili in potem ugotovili, da se svet v resnici ni končal. Potem bi vas moralo skrbeti še kaj drugega …
2. Povejte ljudem, kaj točno mislite o njih. Povejte svoji simpatiji, da vam je všeč, povejte ljudem okoli sebe, kaj čutite do njih.
3. Zabavajte se, kot da jutri ne obstaja (morda res ne bo). Imejte zadnjo zabavo v življenju! V zadnjih minutah si z družino in prijatelji stisnite roke, se usedite in počakajte na konec.
4. Pojdite v trgovino s kolesi in se vozite z njimi sem in tja, dokler vas ne izženejo.
5. Obiščite vsa mesta na svetu, ki jih še niste bili. Vsaj virtualno. Težava je v tem, da so vsi leti najverjetneje odpovedani.
6. Seksajte!
7. Poslušajte The Final Countdown zasebe Europe! To je, baje, zadnje odštevanje!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Bi pustil svojo službo, če bi ti nekdo ponudil 100.000$