fbpx

Dyson - Luftbefeuchter und Luftreiniger mit UV-Technologie

Der Winter hat in den höheren Lagen bereits deutlich gemacht, dass es nicht mehr lange dauern wird, bis er auch das Flachland erobert und den Staub von unseren Heizkörpern, Kaminen und Öfen wischt. Mit der kalten Außenluft bringt die Heizung auch trockene Luft hinter die vier Wände. Hier kommt der Dyson Luftbefeuchter und Luftreiniger ins Spiel, der nicht nur das Auftreten trockener Luft verhindert, sondern auch mit UV-Licht dafür sorgt, dass die Wohnung frei von Bakterien ist.

Modernes Design, ki ga najdemo tudi pri drugih Dysonovih izdelkih, kot so sesalci, kaloriferji in ventilatorji, se je kot prehlad otrok v vrtcih nalezel tudi njihovega najnovejšega produkta, vlažilca in čistilca zraka.

Čist kot alpskih zrak.
Čist kot alpskih zrak.

Težava večine vlažilcev je, da pršijo miniaturne Tropfen, v katere so se naselili slepi potniki, t.j. Bakterien, kajti voda v zbiralnikih je dovzetna zanje tako kot naš nos, kamor se bakterije nato tudi preselijo. Kako neodgovorno od njih, da delijo bolezni po hiši. Saj ne želite, da vam nekdo kašlja v obraz, kajne!? No, Dyson da ”roko pred usta” in ”umazano delo” opravi v svojem 3-litrskem vodnem zbiralniku, kjer je voda deležna dveh UV obsevanj, ki uničita 99.9% vseh bakterij preden drobne kapljice zapustijo ”gnezdo” in zaplešejo po prostoru.

WEITERLESEN: Mittelwelle, die neue Mikrowellenwelle

Ker uporablja multiplikacijsko tehnologijo (”Air Multiplier”), precej bolje kot konkurenca navlaži vaš dom in to ne samo v svoji neposredni bližini. Letos boste morali žal še zdržati brez njega, od jeseni 2015 (cena še ni znana) naprej pa bo bacilom in drugi virusni nadlogi v vašem domu odklenkalo.

UV žarki poskrbijo za uničenje bakterij.
UV žarki poskrbijo za uničenje bakterij.

Mehr Informationen

Mehr Informationen:
www.dyson.com

Seit 2004 bei Ihnen

Ab 2004 Wir recherchieren urbane Trends und informieren unsere Follower-Community täglich über das Neueste aus den Bereichen Lifestyle, Reisen, Style und Produkte, die mit Leidenschaft begeistern. Ab 2023 bieten wir Inhalte in den wichtigsten Weltsprachen an.