Dekle skušalo pojesti živo hobotnico, a jo je ta napadla

Dekle skušalo pojesti živo hobotnico, a jo je ta napadla

Poznavalci azijske kulture vedo, da največji ljubitelji morske hrane jedo kar žive živali – in specialiteta, ki si jo upajo poskusiti le najpogumnejši, je živa hobotnica. Tej azijski blogerki je žival vrnila udarec.

Pred leti so svetovni mediji pisali o ženski, ki je pojedla hobotnico in tako izgubila življenje, saj je prenehala dihati. Očitno nesrečna situacija ni bila dovolj prepričljiva za azijsko blogerko Seaside Girl Little Seven, ki na svojem profilu na azijskem družbenem omrežju Weibo objavlja fotografije in videozapise, v katerih uživa v morski hrani. In tokrat je poskušala pojesti živo hobotnico, nezavedajoč se, da se je spravila na eno pametnejših in nevarnejših živali.

Posledice!
Posledice!

V trenutku, ko je dekle skušalo pojesti lovko, se je hobotnica z vso močjo prisesala na njen obraz. Blogerki se je dejanje zdelo smešno in je gledalcem rekla “poglejte, kako močno se je prisesala”, a hitro zatem je spoznala, da je situacija veliko resnejša. Kričoč in jokajoč, je skušala odstraniti hobotnico, ki ji je tudi poškodovala obraz.

Potem, ko se je rešila njenih lovk, je rekla: “Pojedla jo bom v naslednjem videu.”

https://www.youtube.com/watch?v=XDdTuVUtdnI

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
12 dejstev, ki vam lahko rešijo življenje