“O moj bog”: ločitveni odvetniki razkrijejo 12 najbolj čudnih razlogov, zaradi katerih so se njihove stranke ločile

“Moja stranka se je razvezala od moža, kjer je vztrajal, da na medene tedne pelje tudi mamo. Razlog? Ker ga je mama ŠE VEDNO dojila! Da, moža, odraslega moškega, je mama še vedno dojila.”

Kaj so o najbizarnejših razlogih za ločitev zapisali na razpravi na Redditu, v kateri so ločitveni odvetniki delili resnično, ampak res RESNIČNO ČUDNE razloge za ločitve?

1. “V službi se ukvarjam s številnimi razvezami zakona. Nekoč sem preučevala primer, kjer se je mož želel razvezati od žene, ker je ta puščala madeže od velike potrebe po stranišču.” (jessicaag67)

2. “Ena izmed naših strank je prišla na posvet, ker je njegova žena nasedla eni tistih spletnih prevar, kjer se je nekdo prestavljal kot princ Turčije ali nekaj podobnega. Žena je nasedla, želela mu je dati 45.000 dolarjev in se preseliti v Turčijo, kjer bi se z njim poročila. Možu naj bi celo rekla, da če se ne bo izšlo, se vrne.” (Alyssa Galloway, Facebook)

3. “Moja stranka se je razvezala od moža, kjer je vztrajal, da na medene tedne pelje tudi mamo. Razlog? Ker ga je mama ŠE VEDNO dojila! Da, moža, odraslega moškega, je mama še vedno dojila.” (omigscarolein)

4. “Ena izmed mojih sodelavk je bila poročena sedemkrat. Enkrat se je ločila, kjer je bil mož ‘preveč seksi’ in mu ni mogla zaupati. Drugič se je ločila zato, kjer je mož prišel domov z napačno znamko hotdogov, kot mu jih je naročila. Želim si, da bi si vse to izmislil.” (r4092d)

5. “Poznam par, ki se ločil po tem, ko je žena zalotila moža, kako si kakec z otrokove plenice maže po celem telesu …” (clairew469)

6. “Poznam žensko, ki je prekinila zaroko, ker ji je njen zaročenec neprestano pripravljal različne potegavščine, kot je na primer ta, da ji je kupoval ponarejene loterijske listke, itd. V njenih očeh jo je poniževal pred prijatelji in družino. Bilo je skoraj tako, kot da bi na njej izvajal nek družbeni eksperiment, da bi videl, kako bo reagirala.” (sierraclouse)

7. “Moja prijateljica se je ločila od moža po tem, ko je prebrala njegova sporočila in videla, da o njenih psih grdo govori. Njenih PSIH!” (misstabby)

8. “Moja mama mi je povedala, da je bila prelomna točka za ločitev ta, ko je izvedela, da je oče v Starbucksu porabil 65 dolarjev na teden. (jasminet43f6)

9. “V 70. letih prejšnjega stoletja se je mož moje tete in oče njenih dveh otrok od nje ločil, ker ‘na slikah nista več videla istih stvari’”. (Violinfemmes)

10. “Imel sem stranko, ki se je od žene ločila zato, ker ga je žena vsako jutro vprašala, kakšno kavo pije. Vsako jutro, sedem let.” (blanksmitty)

11. “Moja bratranec se je ločil od žene, ki je po tem, ko je njen oče v ponesrečenem ropu ubil dvoje ljudi, očeta branila in nadlegovala družini preminulih po Facebooku.” (s40e54bf96)

12. “Poznam nekoga, ki se je ločil isti dan, kot se je poročil. Ženin je plesal s svojo sestro, nevesta je prosila, če lahko pleše s svojim možem. Njegova sestra jo je poskusila udariti, a je zgrešila in udarila njeno sestro. Takrat je nastal pekel! Noč se je končala, ko je nevesta prosila ženina, naj izbere med njo in sestro. Izbral je sestro. Večerje še spoh ni bilo na mizi! Prepričana sem, da je nevesta prezrla nešteto rdečih zastavic.” (Carolina Rodriguez de Saucedo, Facebook)

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!