Dekleta, pozor! Prihajajo vroči Chippendales!

Dekleta, žene, pozor! V Slovenijo se vračajo vroči Chippendalsi. Aprila bomo lahko uživale v nepozabnem šovu privlačnih plesalcev, ki bodo v sklopu turneje "2016 Break the Rules" nevarno segreli ozračje Hale Tivoli, krepko povišali srčni utrip in povzročili pravi delirij.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Hala Tivoli, Ljubljana

Organizator

NuCoast Concerts

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

od 29 do 49 €

Chippendales so svojo zgodbo začeli leta 1979 v Los Angelesu kot prva moška striptiz zasedba. Njihov vzpon je bil bliskovit, saj so v hipu postali pop fenomen, odprli klub v New Yorku in začeli snovati skupine, ki so plesno vročico ponesle po vsem svetu.

Njihova plesna rutina je izpiljena do potankosti – z mešanico plesa, striptiza in petja skrbijo za ženski del občinstva in pospešujejo njihov srčni utrip.

PREBERITE ŠE: Ment Ljubljana 2015: glasbeni festival mnogoterih obrazov

Chippendales prihajo v Ljubljano.
Chippendales prihajo v Ljubljano.

Chippendales se lahko zahvalimo, da danes striptiz sprejemamo kot obliko zabave in navsezadnje tudi športa, k čemur so pripomogle njihove profesionalne scenske produkcije in kakovostne koreografije.

Dodatne Informacije

Več informacij:
chippendales.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
29. Slovenski oglaševalski festival 10. septembra v Ljubljani