fbpx

Denarni horoskop za jesen 2022 napoveduje srečo za tri astrološka znamenja

Foto: Mathieu Stern / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Letošnja jesen bo za nekatera znamenja še posebej uspešna, predvsem na finančnem področju. Morda ste med tistimi, ki se jim bo nasmehnilo finančno obilje. Hitro preverite.

Tisti, ki imajo denarne težave, se jih bodo znebili, drugi dve znamenji pa bosta povečali svoje bogastvo.
Ugotovite, ali ste med temi srečneži!

Vodnar

Zvezde predstavnikom tega znamenja svetujejo, naj sredstva, ki jih že imajo, pametno naložijo. Sredina septembra in konec novembra je za to idealen čas, saj bo razporeditev planetov optimalna za opravljanje nepremičninskih poslov in sprejemanje ključnih odločitev za vso družino.

via GIPHY

Poleg tega zvezde predstavnikom tega znamenja napovedujejo nova, zelo koristna poznanstva, lahko tudi z ljudmi iz tujine, zato je priporočljivo, da so prisotni na omrežjih, saj je to tudi način za spoznavanje ljudi, ki bodo pripomogli k izboljšanju njihovih financ.

Škorpijon

Še eno srečno znamenje, ki mu zvezde obljubljajo uspeh. Škorpijoni naj bodo previdni sredi jeseni, ko bodo njihove možnosti za dodaten denarni tok večje kot kadar koli prej. Jupiter se bo premaknil v položaj, kjer bodo predstavnike tega znamenja opazili nadrejeni in prejeli od njih ponudbo, ki jo bodo preprosto nemogoče zavrniti.

via GIPHY

Škorpijon pričakuje poklicni uspeh, s tem pa tudi izboljšanje financ in življenjskega standarda.

Bik

Biki so materialisti, vendar so pripravljeni vložiti veliko truda v izboljšanje svojega življenjskega standarda, ki je zanje prav tako pomemben. Zvezde jim jeseni obetajo vrtoglav uspeh, predvsem finančni.

via GIPHY

Zanimivo je, da imajo največ možnosti za pritok denarja tisti biki, ki so povezani s prodajo prek spleta. Če še vedno nimate računa, ki bi vam pomagal pri promociji vašega podjetja, ga vsekakor odprite to jesen, saj boste s tem pomnožili svoje možnosti, da pritegnete pozornost pravih ljudi in zaslužite bogastvo!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!