fbpx

Nekega dne te tudi jaz ne bom več ljubila…

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Nehala te bom ljubiti. Morda ne bo to danes ali jutri, ampak nekega dne se bo zgodilo.

Nekega dne bom nehala sanjati o tebi. Ne bodo me mučile misli in ne bodo me več ​​preganjale sanje o tebi.

Nekega dne bom nehala upati, da se boš vrnil. Ne bom segla po telefonu in si na skrivaj želela, da bi bil ti. Ne bom več pričakovala, da boš nenadoma prišel in rekel, da me pogrešaš. Ne bom te iskala v množici in si želela, da bi naključno naletela nate.

Nekega dne te bom nehala pogrešati. Ne bom več štela, koliko časa je minilo, odkar sva se nazadnje pogovarjala. Ne bom se spraševala, kako si in ali me pogrešaš. Ne bo me strah, da mi bodo prijatelji rekli, da imaš novo dekle in da si srečnejši kot prej.

Tedaj ne bom čutila praznine, ki si jo pustil za seboj. Svoje življenje bom napolnila s stvarmi, ki jih imam rada, s strastmi, na katere sem pozabila in z ljudmi, ki mi bodo vedno stali ob strani.

Nekega dne bom nehala čakati, da se vrneš.

Ne bom te več čakala. Foto: Adria Garcia Sarceda / Unsplash

Nadaljevala bom s svojim življenjem in si ustvarila nove spomine. Dosegla, bom vse, kar si želim. Sledila bom svojim sanjam, po katerih sem hrepenela.

Nekega dne se bom zaljubila v nekoga, ki ni ti. Ne bom te več iskala v vseh, ki jih srečam. Zaljubila se bom v nekoga drugega. Spoznala bom, da je bilo to, kar sva imela, nekaj posebnega, vendar ni bilo nenadomestljivo. Odprla bom svoje srce, brez strahu in brez zadržkov.

Nekega dne te bom nehala ljubiti. Izpustila te bom popolnoma, popolnoma in brez zadržkov. Na najino preteklost se bom ozrla objektivno in priznala, da so bili v njej tudi dobri dnevi, a da so slabi prekrili dobre.

Spoznala bom, da nikoli nisi bil pravi zame. Nehala bom živeti v preteklosti in začela ceniti sedanjost ter se navduševati nad sijajnimi možnostmi, ki mi jih prinaša prihodnost.

Bil si lekcija in poskrbela, bom, da ne bom naredila še kdaj iste napake.

Sčasoma bo bolje, tudi če ta dan ne bo danes.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!