fbpx

Deskarski kampi

Pod okriljem mobilnega operaterja Mobitel in prodajalca opreme za šport in prosti čas Intersport bodo potekali tovrstni kampi že drugo leto. Rip Curl Girls Camps so tridnevni deskarski kampi za dekleta od 14. leta dalje. Namenjeni so tako začetnicam kot tudi dekletom, ki so že vajene snežnih parkov in vožnje po celem ...

Pod okriljem mobilnega operaterja Mobitel in prodajalca opreme za šport in prosti čas Intersport bodo potekali tovrstni kampi že drugo leto. Rip Curl Girls Camps so tridnevni deskarski kampi za dekleta od 14. leta dalje. Namenjeni so tako začetnicam kot tudi dekletom, ki so že vajene snežnih parkov in vožnje po celem snegu ter si želijo napredovati. Letos bodo organizirani trije temini, in sicer prvi od 16. do 18. februarja, drugi od 23. do 25. februarja in tretji od 27. februarja do 1. marca. Na kampu bomo lahko izboljšale svoje deskarsko znanje, pridobile novo samozavest, spoznale osnove prostega sloga in deskanja po celem snegu ter odpeljale svoj prvi trik. Naučile se bomo, kako si lahko same nabrusimo in namažemo snežno desko; na voljo bodo tudi testne deske Apo. Najboljše pa je, da se bomo dekleta lahko družila na snegu in tako sklepala nova prijateljstva. Kampi bodo potekali v manjših skupinah, ki jih bodo vodili izkušeni učitelji in učiteljice. V skupine nas bodo razdelili glede na predhodno znanje. Po končanem dnevu na snegu imajo za nas pripravljene številne zanimive aktivnosti, med drugim nas čakajo nočno sankanje, savna in kopanje v bazenu. Večere si bomo popestrili z deskarskimi filmi, revijami in ostalimi družabnimi igrami. Rip Curl Girls Camps bodo potekali na smučišču Soriška planina nad gorsko vasico Sorica. Soriška planina ni veliko smučišče, je pa idealno za izvedbo tovrstnega kampa. Smučišče ponuja dovolj urejenih prog in nov snežni park, ki vključuje tudi elemente za začetnike. Za konec vse udeleženke čaka darilo.

www.ripcurlgirlscamps.si

Naslednje
Primawall

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.