fbpx

Nekega zimskega dne

Še vedno se spomnimo prijetnih trenutkov iz svojega otroštva in vseh tistih pravljic, ki so ustvarjale naš domišljijski svet in ki so nam jih pripovedovali starši za lahko noč. V teh mrzlih dneh, ko je znotraj prijetno toplo in smo radi doma, lahko prav tako našim malčkom vzbudimo pozornost ...

Še vedno se spomnimo prijetnih trenutkov iz svojega otroštva in vseh tistih pravljic, ki so ustvarjale naš domišljijski svet in ki so nam jih pripovedovali starši za lahko noč. V teh mrzlih dneh, ko je znotraj prijetno toplo in smo radi doma, lahko prav tako našim malčkom vzbudimo pozornost z dogodivščinami pravljičnih junakov. Otrok v pravljici spoznava dobre, hudobne, poštene, zavistne, črnoglede in vesele pravljične ljudi, kar ima zanj pomembno psihološko vrednost. Naši malčki bodo v pravljici Nekega zimskega dne prav gotovo našli svojega junaka v malem ježku. Snežni vihar ježku odpihne gnezdo, zato se zavije v svoj topel šal in odpravi proti jazbečevi hiši. Na poti sreča mišjo družino, vidro, mamo srno s srnjačkom in prav vsi trepečejo v hudem mrazu. Ježek jim ponudi svojo kapo, rokavice in šal, vihar pa še kar ne popusti. Ali bo ježek dovolj vzdržljiv, da mu bo uspelo varno priti do jazbečevega doma? Cena: 14,32 evra.
www.ucila.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.