fbpx

DJI Air 2S: dovolj dober za vsakogar

Foto: DJI

Brezpilotni letalniki zadnja leta tako amaterskim kot profesionalnim ustvarjalcem videa predstavljajo odlično orodje, ki njihove video izdelke dvignejo na višjo raven, DJI pa znamko, ki je brez dvomov dominantna. To dokazuje tudi novinec DJI Air 2S.

DJI Air 2S sledi liniji AIR, ki je z vsako generacijo izboljšana. Dober mesec po predstavitvi svojega “dirkalnega” in neverjetnega drona FPV, ki poleg izjemnih načinov letenja premore tudi izjemno hitrost do kar 140 kilometrov na uro, je podjetje Da-Jiang Innovations predstavilo močno izboljšan in priljubljen model AIR.


Novi Air 2S je odstranil del Mavicovega imena in ima sedaj preprostejše ime. Dodal je vrhunsko kamero z večjim 1-palčnim senzorjem, ki omogoča fotografije z 20 MP in kakovost snemanja 5,4K pri 30 sličicah na sekundo (ali 4K pri 60 sličicah na sekundo do 150 Mb/s). Air 2S, ki tehta le 595 gramov, ponuja kar 12 kilometrov dosega, množico barvnih profilov, dvojni digitalni zoom, ki smo ga poznali že pri predhodniku, ter kar 31 minut letenja z enim polnjenjem. Air 2S dobiva tudi nekoliko naprednejše načine letenja, kot so Spotlight 2.0, Point of Interest 3.0, ActiveTrack 4.0 in popolnoma nova funkcija MasterShot. Posodobljeni so štirje senzorji za izogibanje oviram, vključno z dodatkom dveh novih sprednjih enot, s čimer se poveča varnost. DJI Air 2S bo na voljo za okoli 990 evrov, za kombinacijo oziroma letalski paket “Fly More”, ki je opremljen s posebno polnilno postajo, ND-filtri, naramno torbo in triom baterij, ki omogočajo uro in pol letenja, pa boste morali odšteti dobrih 300 evrov več.

Zadnja posodobitev 2022-12-02 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakup izdelkov brez DDV-ja na Amazon

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV – lahko na Amazon.de kupujejo brez DDV-ja – davka na dodano vrednost, v kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna, z njo pa pridobite posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

Dodatne Informacije

dji.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!