fbpx

DJI Pocket 2: izboljšana mini kamera za vlogerje

DJI je predstavil svojo drugo generacijo prenosne gimbal kamere, DJI Pocket 2. Je ultralahka in kot nalašč za vse avanture, ki jih načrtujete, saj se zaradi svoje velikosti prilega v vsak žep!

DJI-jev kompaktni sistem gimbal kamer OSMO je bil ob svojem izidu inovativen in je ambicioznim fotografom in snemalcem omogočil, da so imeli za hitro dokumentiranje na voljo spodobno kamero srednjega razreda. Vendar so nišo hitro zapolnili pametni telefoni in druge naprave, ki so obljubljali bolj intuitivno povezovanje. Če hitro prevrtimo nekaj let naprej, je znamka opustila nadimek OSMO in se odločila za Pocket.

Ko so izdali priljubljeno ročno napravo prve generacije, je DJI v njej videl priložnost za adaptacije, kot tudi evolucijo svoje nove linije. Kot tak, je svojo novo napravoPocket 2 izboljšal na različne načine – vključno z velikostjo senzorja, izboljšanim snemanjem zvoka in videoposnetki HDR – kar zagotavlja solidno platformo za ustvarjalno zajemanje.

V bistvu ima izboljšani senzor s 16 MP, ki se poveže z motoriziranim, triosnim stabilizacijskim sistemom naprave, Active Track 3.0 in hibridni avtofokus, kar zagotavlja, da ostane vaš motiv ves čas v kadru. Kar se tiče ločljivosti, je sposobna posneti 4K/60 videe, jasne in ostre fotografije pa imajo ločjivost 64 MP.

Ko boste opravili osnovne stvari, vam bo vgrajeni urejevalnik s pomočjo umetne inteligence posnetke sestavil, vključil prehode in glasbo in pripravil deljenja vreden izdelek, brez da bi vi morali migniti s prstom.

DJI Pocket 2

Dodatne Informacije

dji.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!