letak_ambasada_1
10. jul
Kulturni izbor · glasba

Dj Umek bo 14. marca v Ambasadi Gavioli premierno prestavil svoj koncept “UMEK B2B”. Za mešalko bo pomagal španski hipster Coyu, zaključna dela v elektroniki pa bodo opravili Tube & Berger, Sebastien Leger in mnogi drugi. To bo prvi in edini Umekov nastop v Sloveniji v letu 2015, v 2016 pa ga v Sloveniji sploh ne bo. Gre torej za neke vrste poslovilni nastop.

Ambasada Gavioli, Izola
Ambasada Gavioli
30€
Dogodek na Facebooku

Uroš govori o novem konceptu t.i. “back to back” nastopov, kjer bo glasbo vrtel skupaj s še enim DJ-jem. Za partnerja je izbral španskega kolega, ki nastopa pod imenom Coyu. Bradati lastnik založbe Suara se je takoj odzval na vabilo in 14. marca bomo priča zgodovini – prvemu UMEK B2B COYU nastopu na svetu. Tovrstni koncepti v zadnjih letih močno odmevajo z Ibize, kjer so DJ-ji ugotovili, da je v slogi moč.

PREBERITE ŠE: Koncert: UB40 prihajajo v Italijo

Dj Umek tako 14. marca v Ambasadi Gavioli premierno prestavlja svoj koncept “UMEK B2B”. Kot prvi bo fotru za mešalko pomagal španski hipster Coyu, ki baje v Izolo prihaja s celim tropom mačk. Zaključna dela v elektroniki bodo opravili Tube & Berger, Sebastien Leger in mnogi drugi.
To bo prvi in edini Umekov nastop v Sloveniji v letu 2015, v 2016 pa ga v Sloveniji sploh ne bo. Gre torej za neke vrste poslovilni nastop.
Vstopnice po ceni 30 evrov lahko kupite na eventim.si.

· · ·