Winter Days of Metal 2018: zimske radosti ob najljubši glasbi
29. nov
V zraku · dan za

Ekipa, ki organizira festival MetalDays, se je odločila, da je čas za prave zimske metalske počitnice. Lansko leto se je rodil nov festival – Winter Days of Metal, ki svojo zgodbo nadaljuje tudi letos. V okolju Bohinjske doline boste lahko ob najljubši metal glasbi smučali ali pa se sproščali v toplem bohinjskem Aquaparku. Karte so že v prodaji, zato hitro po svojo, da ne zamudite najbolj glasnega Winter Days of Metal 2018 festivala.

do
Dvorana Danica
Winter Days of Metal
od 29,00 €
Dogodek na Facebooku

V čudovitem okolju Bohinjske doline, čisto v podnožju najvišje slovenske gore Triglava, skupaj z osupljivim in skrivnostnim Bohinjskim jezerom se je rodil Winter Days of Metal festival. Marca 2017 je mirna vasica Bohinjska Bistrica pozdravila metalce z vsega sveta. V letu 2018 pa se bo zgodba ponovila!

Smučišče Vogel bo gostom nudilo smuko na naravnem snegu in veličasten razgled. Tiste, ki imajo pozimi raje sproščujoče toplice, pa organizatorji Winter Days of Metal 2018 vabijo v bohinjski Aquapark, kjer imajo v ponudbi bazene, masažne bazene, savne in vse ostalo, kar je potrebno za sproščeno bivanje.

Festivalski glasbeni del se bo tako kot v minulem letu odvijal v dvorani Danica v Bohinjski Bistrici. Štiri dni bodo nastopali najboljše glasbene zasedbe  Bömbers, Valkyria, Alestorm in drugi.

Karte so že v prodaji, zato ne zamudite festivala, na katerem boste lahko uživali v zimskih radostih, združenih z vašo najljubšo glasbo.

View this post on Instagram

@belphegor_official last year! 📷: @piaxphoto

A post shared by winterdaysofmetal (@winterdaysofmetal) on


Peter Hi 29. november, 2018 SEMPL 2018: ob 20. obletnici s presežki DUCmedia.eu__I6A1550 24. november, 2018 Movember tek 2018: najbolj brkat tek, ki bo ovil Ljubljano Idea Italia 2018: tržnica italijanskih dobrot znova v Ljubljani 21. november, 2018 Idea Italia 2018: tržnica italijanskih dobrot znova v Ljubljani Banksy: ‘razstava’ satiričnih umetnin anonimnega grafitarja v Milanu. 21. november, 2018 Banksy: ‘razstava’ satiričnih umetnin anonimnega grafitarja v Milanu · · · · ·