fbpx

Domači piling, ki preverjeno zmanjša videz celulita

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Večina žensk se bori s celulitom. In nič ne boste izgubile, če preizkusite pilingom iz samo dveh sestavin, ki zmanjšata vidnost "pomarančne" kože na telesu.

Vse, kar potrebujete za ta domači piling proti celulitu, je grobo mlet rjavi sladkor in malo olivnega olja. Sladkor s svojo grobo strukturo odstrani odmrle celice s kože in spodbudi cirkulacijo, olivno olje pa poskrbi, da se piling lažje nanese na kožo, jo nahrani in naredi sijočo.

Priprava in uporaba pilinga:

Zmešajte sladkor in olivno olje v razmerju 1:1. Med tuširanjem nekaj minut s krožnimi gibi vtirajte piling, nato ga sperite.

Naj bodo vaše noge gladke. Foto: Dainis Graveris / Unsplash

Za še boljši učinek je priporočljivo dele telesa, ki jih je prizadel celulit, izmenično tuširati s toplo in hladno vodo. Postopek ponovite dvakrat ali trikrat na teden.

Po tuširanju se namažite z vlažilno kremo kremo proti celulitu.

Seveda pa ne pozabite, da je v boju proti celulitu prav tako pomembna zdrava prehrana, vnos zadostne količine vode in redna telesna aktivnost.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!