fbpx

Ekskluzivno pri Rašici

  Kolekcija R Exclusive za to jesen in zimo ostaja zvesta prečiščenim krojem hkrati pa poudarja nove detajle ter se poklanja sodobni klasiki. Rašica predstavlja brezčasnost svojih oblačil z močnim avtorskim odtisom, ki ga je tudi tokrat prispeval oblikovalec Zoran Garevski. Kolekcija se napaja z modnimi ...

 

Kolekcija R Exclusive za to jesen in zimo ostaja zvesta prečiščenim krojem hkrati pa poudarja nove detajle ter se poklanja sodobni klasiki. Rašica predstavlja brezčasnost svojih oblačil z močnim avtorskim odtisom, ki ga je tudi tokrat prispeval oblikovalec Zoran Garevski. Kolekcija se napaja z modnimi elementi osemdesetih ter jih dodaja brezhibno krojenimi oblačili z minimalistično zasnovo. Dopolnjujejo jih diskretne barve, kakršne so črna, siva in bež. Pomemben del kolekcije so leopardji vzorci, oprijete elegantne obleke in ozka krila, med hlačami pa zbujajo pozornost cigaretno oprijeti kroji. Sofisticirane kreacije so izdelane v omejenih serijah, kar oblačilom dodeli dodatno eksluzivnost.

 

Trgovina Rašica, Gosposvetska 3, Ljubljana in www.rasica.si

 

Naslednje
Arc Mouse

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.