fbpx

Električni trikolesnik Morgan EV3 zdaj tudi kot igrača – za starše z debelo denarnico

Morgan EV3 Junior

Morgan EV3, simpatičen električni trikolesnik, je zdaj na voljo tudi kot igrača, ne igračka! Resda gre za nekoliko manjšo, a še vedno veliko repliko trikolesnika, ki pa nima tako močnega motorja kot večji brat. Je pa ravno tako izdelan ročno ter odet v ogljikova vlakna, usnje in les. Za otroke s starši z debelo denarnico.

Če ne sodite med najbogatejše Slovence, bo ta igrača verjetno presegla vaš družinski proračun. Za otroško različico električnega trikolesnika Morgan EV3 Morgan EV3 Junior morate namreč odšteti, reči in piši, najmanj 9000 evrov.

PREBERITE ŠE: Tesla Model S 100D postavil nov mejnik – zdaj še rekorden električni doseg

Za očka ...
Za očka …

Čemu tako zasoljena cena? Ker ima otroški Morgan EV3 skoraj vse, kar ima polnokrvni Morgan EV3. Sestavili so ga ročno, ga odeli v karoserijo iz ogljikovih vlaken, sedež oblekli v usnje in armaturno ploščo v les. Če pomislimo, da smo se morali mi zadovoljiti z vozili na pedala …

... in sinčka.
… in sinčka.

Replika je ravno tako na električni pogon, otrok – igrača je primerna za otroke od 6. leta starosti – pa jo lahko priganja do hitrosti 16 km/h. Vozilo ima 16-kilometrski doseg na polnjenje (220-/240-vatna baterija se napolni v štirih urah). Na voljo je v treh barvah (usnje je v črni ali bež barvi), ob doplačilu pa lahko izberete med kar 40 tisoč Morganovimi odtenki. Vozilo lahko naročite prek spleta ali pa se ponj zapeljete na primer na Dunaj oz. Split.

Galerija – Morgan EV3 Junior:

Dodatne Informacije

Več informacij:
morgan-motor.co.uk

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!